Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morele - jaki czas realizacji??

toMiXpolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj (2017-08-18) zamówiłem na morele pc - składaka Screen i mam pytanie jaki bedzie czas realizacji. Pisze ze "Data dostawy: 2017-08-28 2017-08-24" ale podobno z dodanym"Montaż komponentów(od 3 elementów wraz z dodatkowym chłodzeniem)" lubia przestawiac terminy. I tu pytanie dla tych co zamawiali na morele Ile to może potrwać i co znaczy to 3/3 w statusie czesci dodanych do koszyka?

Opublikowano
24 minuty temu, toMiXpolska napisał:

Witam, wczoraj (2017-08-18) zamówiłem na morele pc - składaka Screen i mam pytanie jaki bedzie czas realizacji. Pisze ze "Data dostawy: 2017-08-28 2017-08-24" ale podobno z dodanym"Montaż komponentów(od 3 elementów wraz z dodatkowym chłodzeniem)" lubia przestawiac terminy. I tu pytanie dla tych co zamawiali na morele Ile to może potrwać i co znaczy to 3/3 w statusie czesci dodanych do koszyka?

Części wysyłają w przeciągu 24-48 godzin, masz to chyba napisane na stronie produktu. 

Jeśli data dostawy jest zaplanowana na za tydzień przypuszczam, że wliczyli w to czas montażu. I jedyne przesunięcie może być tutaj spowodowane przez kuriera.

Co do 3/3 na pewno masz jakąś legendę na stronie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Ups... napisał:

Części wysyłają w przeciągu 24-48 godzin, masz to chyba napisane na stronie produktu. 

Jeśli data dostawy jest zaplanowana na za tydzień przypuszczam, że wliczyli w to czas montażu. I jedyne przesunięcie może być tutaj spowodowane przez kuriera.

Co do 3/3 na pewno masz jakąś legendę na stronie.

Jest legenda tylko do statusu całego zamówienia, wszystkich produktów w koszyku

KK juz znalazłem xD

Opublikowano

Same komponenty powinni już wysłać na następny dzień roboczy, ale jeżeli jest teraz weekend to przenosi się to na poniedziałek/wtorek. Co do montażu to sam nie wiem, jak kiedyś czytałem to zależy to od tego, kiedy "ktoś będzie wolny, żeby go złożyć", jak jest w praktyce to nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...