Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Preparations for the 8th edition of GreatMuonline !

Melissa92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, odpalam luncher klikam start update się robi potem znowu start i wyskakuje błąd "odmowa dostępu do ścieżki C:\client\Launcher.exe"

Opublikowano
37 minut temu, majaki2 napisał:

Mam mały problem, odpalam luncher klikam start update się robi potem znowu start i wyskakuje błąd "odmowa dostępu do ścieżki C:\client\Launcher.exe"

Witam :)

Czy mógłbyś się odezwać na fanpage ? Z pewnością rozwiążemy problem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zapraszam do gry , serwer jest na prawdę zajebiście dopracowany ;)

Miła atmosfera, o Party nie trzeba się prosić, samo przychodzi

Admini na luzie, atmosfera przyjemna. Potrzeba graczy.

Pozdrawiam W3teran

Opublikowano

juz jest 20 graczy jak nie dojdzie wiecej to 20 GRresow bedzie tylko dla kogos komu sie nudzi :D czas cos z tym zrobic :)

Dajcie info jeszcze ludziom . zapodajcie info na zagraniczne Vitnam i itp .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer na prawdę godny polecenia. Nie ma reguły czy ktoś ma kilka Gr, czy RR. Na serwerze jest miła atmosfera, każdy z każdym ma równe szanse pomimo resów, bo nietrudno nadgonić,dla chcącego nic trudnego ;)

Zapraszam w razie czego pw W3teran, pomogę :) i zapraszamy do gulid

Opublikowano

Zapraszam, z dnia na dzien server odżywa...pojawiaja sie nowi gracze...to jeszcze nie koniec...GR wbija sie w 3-4 dni...wiec łatwo topke dogonic, w razie pomocy piszcie do mnie nick "DooZ"... POLECAM, DUZO EVENTOW które nie sa uczeszczana bo jeszcze jest malo ludzi  wiec tym bardziej WBIJAC :)

Screen(10_10-22-06)-0000.jpg

Screen(10_08-09-08)-0001.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 22.10.2017 o 14:48, Essi1993 napisał:

Ile srednio osob gra na serwerze teraz ? ;d Nawet zakladka ranking nie smiga, stad pytanie ;D

Witam,

Teraz na serwerze jest kilka osób ponieważ przygotowujemy się do nowej 8 edycji.
Zapraszam do testowania serwera ;-)

Pozdrawiam

Hi!
We've just started preparations to 8th edition of GreatMu Online so we want to invite you common testing. On Saturday (11.11.2017 at 18:00) we're planning to organize castle siedge, which will have on purpose to verify previous balance. We want to invite all interested to common testing.
If you want to come with your guild just make characters and write to us. Every player who will take part in tests will be rewarded. Rewards will be to receive at the start of new edition.

Greetings GreatMuOnline

• Gość odblokował(a) ten temat
Opublikowano

HALO HALO ! Polecam ten server dla graczy którzy maja czas jak i również go maja troche mniej gdyż wbijanie rr to czysta przyjemność, zachecam teraz do zaglądania bo trwaja testy w ktorych dostepne sa itey typu, wszystkie stare i nowe jewele (exe, lvl, luck itp), seedy (wiec można testowac sety scoketowe), wszystkie skille...a co najważniejsze można napisac do Admina na serverze a stworzy postac na testy w pełnej formie i można przelecieć po każdym evencie! Moj nick w grze to DooZ! zapraszam!

Opublikowano
5 godzin temu, ligget napisał:

w pobieralni jest klient do 7 edycji , więc pytanie - czy to tego klienta moge pobrać czy przeoczyłam coś i jest inny ?

Witam,

Możesz pobrać klienta 7 edycji a Launcher sam zaktualizuje klienta.

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Ja od dwóch edycji nie mogę się zarejestrować. Jakiegoś bana mam czy coś ?: D Non stop mi wyskakuje taki komunikat jak na screenie chociaż poprawnie wpisuję kod captcha. 

Bez tytułu.png

Opublikowano
2 godziny temu, szyszken napisał:

Ja od dwóch edycji nie mogę się zarejestrować. Jakiegoś bana mam czy coś ?: D Non stop mi wyskakuje taki komunikat jak na screenie chociaż poprawnie wpisuję kod captcha. 

Bez tytułu.png

Witam,
Bana z pewnością nie masz ale jeśli nadal masz problem to proszę odezwij się do Nas na fanpage a z pewnością pomożemy ;-)
Czekamy ;)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...