Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o hazard w CS:GO

100prolol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w tytule dla jednych moje pytanie bedzie głupie dla innych odp na nie bedzie oczywista ale ja nie jestem pewien, słyszałem ze mozna dostac vaca za hazard typu ruletki, i pytam się czy jak coś wygram załóżmy skin o wart 400 euro i SPRZEDAM go na rynku steam to mogę dostać vaca? , a z kasą zrobie co będę chciał.

proszę, nie hejtujcie mnie za tak dla innych oczywiste pytanie ale ja chce mieć pewność i pewnie znajdzie się parę osób co tez nie wie więc to moze pomóc innym. z góry dzięki. 

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Pytanie o hazard w CS:GO
Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 16:42, DarkusFD napisał:

Takiego bana mogą dostać jedynie boty przechowujące przedmioty do wymiany na ruletce. Bana nie dostaniesz i nie wiem skąd ten pomysł.

nie takiego bana, tylko tradebana ;p

vac to skrót od valve anti cheat, czyli tyczy się on tylko gry, a dokładniej modyfikowania plików

anyway nie wiem jaki sens by miało banowanie kogoś za zrobienie trejda i sprzedaniu czegoś na rynku steam za 400€ steamowych, których nawet nie wypłacisz - jakbyś jakimś cudem coś wygrał to lepiej opchnij to na jakimś opskinsie, czy skins cashu, gdzie hajs dostaniesz na konto bankowe

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...