Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2k

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę już drugi temat (zwiększając tym razem budżet do tych jednak 2k, ponieważ tamta cena jaka chciałem zaoferować była moim zdaniem niska) ws. komputera na urodziny dla mojego młodszego brata.

Jaki posiadasz budżet na kupno? 2000
Kiedy zamierzasz kupić zestaw (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)? do końca września max
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? -
Do czego ma służyć komputer? Gry takie jak CS, Lol- może jakiś W3, GTA 5 na niskich.
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? monitor w osobnym rachunku, niedrogi.
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny? -
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? -
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Najlepiej, gdyby jego pobór mocy nie był wysoki, oraz by był najwydajniejszy w swojej cenie. Chciałbym części z morele.net
Najlepiej gdyby był procesor pentium g4560
Czy części mogą być używane: -

//

Opublikowano

To przyjdź tydzień przed zakupem jak już będziesz pewien w 100% co do kupna. Teraz nie ma co składać zestawy, bo:

- 21 sierpnia jest konferencja Intel'a, więc do końca sierpnia będą nowe procki.

- Ceny zestawu mogą się zmienić (a nawet na pewno się zmienią) lub niektóre rzeczy mogą być niedostępne.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano
1 godzinę temu, miszkurkam napisał:

To przyjdź tydzień przed zakupem jak już będziesz pewien w 100% co do kupna. Teraz nie ma co składać zestawy, bo:

- 21 sierpnia jest konferencja Intel'a, więc do końca sierpnia będą nowe procki.

- Ceny zestawu mogą się zmienić (a nawet na pewno się zmienią) lub niektóre rzeczy mogą być niedostępne.

Ok. Zobaczymy po konferencji.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...