Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tawiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam podobnego serwer do yitian2 bo chyba juz nie istnieje. Chodzi o to żeby był to jakiś medium i np boga smoków partyzanta/złodziej to juz było cos (jedno z lepszych) Hwang najwyższą zbroja lv max 125. Tak żeby grało 400/500 osób. Jest taki serwer? Można link do prezentacji?

Opublikowano

Szczerze mówiąc wydaje mi się, że takiego serwera już nie znajdziesz. Hwangi często są teraz wymieniane na inne zbroje, a itemy na trochę mniejsze poziomy raczej nie są zbyt wartościowe. Klimatu jak dawniej też już niestety nie ma. Trochę się generalnie pozmieniało, ale jeśli chodzi o serwer, na którym nie ma tony nowości, to myślę, że mógłbyś sprawdzić Ravie - rusza jakoś niedługo. Na Nebrisie raczej też nie ma zbędnych nowości, ale jednak jakieś się pojawiły.

Opublikowano

Na globalu graj, privy i tak upadają prędzej czy później. Lepiej na czymś stabilnym.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jedyne co mi się nasuwa to wMetin.eu tylko że graczy mało...

Link

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Takich juz nie ma , jedynie co mi przychodzi na mysl to moze virtual , pandora ? 

Opublikowano
7 godzin temu, Tawiq napisał:

Dzięki posprawdza. Na virtual gra około 1000 osób? Bo kiedyś chyba na tym liczniku widzialem

Podobno tak, a nawet jeśli byłoby mniej to i tak jest najlepszą opcją ze względu na stabilność.

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...