Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś solidny prywatny hardzik na 2017?

GRCHW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, istnieje jakiś solidny i dobry hardzik? Wiem że usłyszę odpowiedzi ''PL, PL'' aczkolwiek przy obecnych technicznych rozwiązaniach jakie stosują na privkach mogłoby to być coś sensownego.

Czy lepiej w ogóle nie tykać prywatnych hardów bo strach czy chociaż podziała miesiąc?

Opublikowano

Wychodzą co jakieś czas dobre hardy, jednakże z reguły dosyć szybko padają. Jeśli miałabym któryś z nich polecić, to byłby to Nebris, który już chwilę stoi, albo Ravie, który bodajże rusza jakoś niedługo. Czy wybierzesz serwer prywatny, czy globala, to już zależy od Ciebie - ja wybrałam serwer globalny i nie narzekam.

Opublikowano

PL i PL, i to jest właśnie ta kwestia... zawsze byłem zdania że lepiej samemu coś osiągnąć, aczkolwiek na PL'u sprawa się troszkę komplikuje. A głównie jest to związane z plagą botów które niszczą gospodarkę serwera już nawet zapominająć o braku sklepów offline... Pierwszy lepszy privek od jakiegoś gamonia ma lepszego AntyCheata niż nasz Global - każdy fajans z google odpale na naszym świetnym Globalu... 

Jedynie czym nasz global błyszczy to stabilnością.:P Żałosne że do tego doszło... Powinien mieć sto razy lepsze zabezpieczenia niż jakikolwiek Priv. Ten cały GameGuard z tej gry to chyba jest dla lepszego wrażenia jak odpalasz grę.:)

Opublikowano
5 godzin temu, GRCHW napisał:

PL i PL, i to jest właśnie ta kwestia... zawsze byłem zdania że lepiej samemu coś osiągnąć, aczkolwiek na PL'u sprawa się troszkę komplikuje. A głównie jest to związane z plagą botów które niszczą gospodarkę serwera już nawet zapominająć o braku sklepów offline... Pierwszy lepszy privek od jakiegoś gamonia ma lepszego AntyCheata niż nasz Global - każdy fajans z google odpale na naszym świetnym Globalu... 

Jedynie czym nasz global błyszczy to stabilnością.:P Żałosne że do tego doszło... Powinien mieć sto razy lepsze zabezpieczenia niż jakikolwiek Priv. Ten cały GameGuard z tej gry to chyba jest dla lepszego wrażenia jak odpalasz grę.:)

Więc dołącz do nich, odpalaj boty, czituj itd. Kiedy będziesz robić to co inni to nie będziesz narzekać.

• Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...