Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi na tym laptopie HurtWorld? Pomóż <3

razor26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój sprzęt: 

Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU 2.50GHz

RAM: 8GB

System 64 bitowy 

Win 7 Professional

Grafika: Ujowa " Intel HD Graphics 3000 "

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Radziłbym ci wymienić lapka na stacjonarny, o wiele lepiej chodzi. 3.50 GHz robi swoje oraz karta graficzna nie zintegorwana ok. 300-400 fpsów nawet na najwyższych

mam właśnie taki komputer za 2600 zł i nawet csgo chodzi w 200-300 fpsach na najwyższych

a tu masz w swoim lapku Zintegrowany układ Intel HD Graphics 3000

zintegrowana karta graficzna to najgorsze co może być nie polecałbym ci tego lapka, sam po kupnie laptopa zrezygnowałem z niego, nawet cs 1.6 nie chodził w 100 fpsach było ich ok 30-50...

moje parametry za kompa 2600zł :

Procesor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz

RAM: 8,00 GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050

i co najważniejsze 1TB wolnego miejsca (500GB wolnego miejsca na dysku C oraz 500GB wolnego miejsca na dysku D)

PS. Nie kupuj w media expert/market bo tam musisz dokupić jeszcze sobie windowsa a np. w IT Partner masz z windowsem już gotowy do działania. Kupuj u sprawdzonych sprzedawców. Morele też jest dobre

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano
16 minut temu, TovVex napisał:

Radziłbym ci wymienić lapka na stacjonarny, o wiele lepiej chodzi. 3.50 GHz robi swoje oraz karta graficzna nie zintegorwana ok. 300-400 fpsów nawet na najwyższych

mam właśnie taki komputer za 2600 zł i nawet csgo chodzi w 200-300 fpsach na najwyższych

a tu masz w swoim lapku Zintegrowany układ Intel HD Graphics 3000

zintegrowana karta graficzna to najgorsze co może być nie polecałbym ci tego lapka, sam po kupnie laptopa zrezygnowałem z niego, nawet cs 1.6 nie chodził w 100 fpsach było ich ok 30-50...

moje parametry za kompa 2600zł :

Procesor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz

RAM: 8,00 GB

i co najważniejsze 1TB wolnego miejsca (500GB wolnego miejsca na dysku C oraz 500GB wolnego miejsca na dysku D)

PS. Nie kupuj w media expert/market bo tam musisz dokupić jeszcze sobie windowsa a np. w IT Partner masz z windowsem już gotowy do działania. Kupuj u sprawdzonych sprzedawców. Morele też jest dobre

Jeśli już to polecam składaka niż ten Twój gotowiec. Gotowce nigdy nie zdobędziesz takiej wydajności, jak dobrze złożonym PC przez siebie i internautów. 

Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 10:47, _Piotr_ napisał:

Jeśli już to polecam składaka niż ten Twój gotowiec. Gotowce nigdy nie zdobędziesz takiej wydajności, jak dobrze złożonym PC przez siebie i internautów. 

Cytat z Czy GTA mi pójdzie?
Nazwa części: GTA V
Procesor: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor
Pamięć RAM: 8,00 GB
System + 32/64 BIT: Windows 10 + 64 BIT

@MrAdrian976 odpowiedział

Będzie chodzić płynnie na full hd wysokie/bardzo wysokie

Słaba wydajność za 2500zł śmieszny jesteś @_Piotr_

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...