Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[IKONKI] Paczka ikonek

Gość Dave.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Udostępniam wam ikonki które gnieździły się u mnie w plikach. 

Kiedyś z nich korzystałem, a szkoda aby się marnowały ;)  

Podgląd:

Cytat

Skan:

xyz

Download:

xyz

Opublikowano

Witam,

Ikonki są dobre, lecz tutaj widzę jedną rzecz, ikonki które udostępniasz są używane przez dobry rok na innym ts3, więc jak możesz daj screena z projektu, że posiadasz PSD.

1.png

Opublikowano
49 minut temu, Catha napisał:

Witam,

Ikonki są dobre, lecz tutaj widzę jedną rzecz, ikonki które udostępniasz są używane przez dobry rok na innym ts3, więc jak możesz daj screena z projektu, że posiadasz PSD.

Nie posiada bo kilka z tych ikonek było używane przez stare unli i to ja mam psd. :p 

Tak jak kolega, udostępniłeś swoje ikonki - spoko, fajnie, że je używałeś ale niektóre nie powinny tu się znaleźć.

Opublikowano
24 minuty temu, Maja.. napisał:

Nie posiada bo kilka z tych ikonek było używane przez stare unli i to ja mam psd. :p 

Tak jak kolega, udostępniłeś swoje ikonki - spoko, fajnie, że je używałeś ale niektóre nie powinny tu się znaleźć.

Pokaż mi które to je usunę z mediafire bo to jeden folder ;) tk

Opublikowano
9 godzin temu, #DGE x Orzech napisał:

Ikonki spoko ale mogłeś wrzucić je w jednym folderze :)

Następną paczkę postaram się wrzucić w jednym folderze i rozpisać rangi i je podzielić ;) 

Opublikowano
8 godzin temu, diegopolska napisał:

Masz PSD do tego? ;)

Nie, nie mam. Bo tak jak wspomniałem że tylko z nich korzystałem, a pojedyńcze PNG latają po forum, a więc są publiczne i je udostepniłem.

8 godzin temu, Pingwin212 napisał:

Ikonki fajne. Tylko najlepiej zapakuj w .zip

Pozdrawiam!

Postaram się to jutro zmienić ! ❤

Z wzajemnością! :D

Opublikowano

Nie mam .PSD ale i tak udostępnię coś nie swojego... Jako argument podam, że latają pojedyncze ikony na forum... XD!!!!!!!!!!!!!!!  Weź się pierdolnij chodź raz w ten pusty łeb i pomyśl... Kradniesz i udostępniasz :). Reasumując "kwintesencja polskich TS3". Wszystko zapierdolą i udostępnią. A i czasami jak zapierdolą to się pod tym podpiszą, że to ich!

Nie pozdrawiam! Chyba, że masz siostrę jakąś ładną to ja mogę ją na jedną noc ukraść. Nie pogniewasz się bo to samo Ty robisz! PAJACU!

Opublikowano
4 godziny temu, Sir ays napisał:

Nie mam .PSD ale i tak udostępnię coś nie swojego... Jako argument podam, że latają pojedyncze ikony na forum... XD!!!!!!!!!!!!!!!  Weź się pierdolnij chodź raz w ten pusty łeb i pomyśl... Kradniesz i udostępniasz :). Reasumując "kwintesencja polskich TS3". Wszystko zapierdolą i udostępnią. A i czasami jak zapierdolą to się pod tym podpiszą, że to ich!

Nie pozdrawiam! Chyba, że masz siostrę jakąś ładną to ja mogę ją na jedną noc ukraść. Nie pogniewasz się bo to samo Ty robisz! PAJACU!

Nudny się zrobiłeś tak jak całe MPC :3 

Zobaczymy jak wlecą również na jakieś fora ikony od ciebie lub blacka <3

Widzę TimKierowniczka lajkuje ci posty ale do massbana na ts-fajny sie nie przyzna. 

Vescik drugi lizodupik moderatorków :3 Czekam na ostrzeżenie lub flamewara XDDD 

@Eryk

Zamknij temat bo przyszedzie zaraz mi u armia jakaś od blacka lub pgcka ;v  Cya!:3

Opublikowano
29 minut temu, !х5rnι napisał:

Nudny się zrobiłeś tak jak całe MPC :3 

Zobaczymy jak wlecą również na jakieś fora ikony od ciebie lub blacka <3

Widzę TimKierowniczka lajkuje ci posty ale do massbana na ts-fajny sie nie przyzna. 

Vescik drugi lizodupik moderatorków :3 Czekam na ostrzeżenie lub flamewara XDDD 

@Eryk

Zamknij temat bo przyszedzie zaraz mi u armia jakaś od blacka lub pgcka ;v  Cya!:3

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...