Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rubinum problem z uruchomieniem POMOCY

GoooToPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewnien problem podczas uruchamiania clienta Rubinum pojawia mi się ten o to błąd:  http://iv.pl/images/28118782586927512920.jpg Nie mam pojęcia jak to zlikwidować. http://iv.pl/images/28118782586927512920.jpg

Opublikowano

Na początek przeskanuj komputer programem AdwCleaner. Z jakiego korzystasz oprogramowania antywirusowego? Masz zainstalowany Spyhunter? Kiedyś on powodował taki problem.

Opublikowano
18 godzin temu, Aive napisał:

Na początek przeskanuj komputer programem AdwCleaner. Z jakiego korzystasz oprogramowania antywirusowego? Masz zainstalowany Spyhunter? Kiedyś on powodował taki problem.

Właśnie chciałem przeskanować AdwCleanerem, ale jest taki sam błąd. Korzystam z Avasta. Nie mam zainstalowanego Spyhunter'a. Obawiam się, że został mi tylko i wyłącznie format kompa ;/

Opublikowano

W takim razie odinstaluj avasta, bo to chyba najgorszy możliwy antywirus i wtedy spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal nie zadziała, zeskanuj Cleanerem.

Opublikowano
5 godzin temu, Aive napisał:

W takim razie odinstaluj avasta, bo to chyba najgorszy możliwy antywirus i wtedy spróbuj uruchomić grę. Jeśli nadal nie zadziała, zeskanuj Cleanerem.

Niestety tego też próbowałem ;(

Opublikowano

Spróbuj usunąć całego clienta i jeszcze raz go pobrać oraz zainstalować. Przy pobieraniu wyłącz wszelakie antywirusy i inne tego typu oprogramowanie. Masz zainstalowany NET framework?

Opublikowano

Wszystko co napisałaś juz sam próbowałem, widocznie ten serwer nie działa na windowsie XP ( słaby komputer) lub potrzebny jest mu format :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...