Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Metin2 Map Colloseum

Beseran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Map

Colloseum

0Tnc7ph.png

Screen

jKbAgLg.pngbn4lS8A.pngHtZz8Ov.pngKdIbBkv.png4voJPJZ.png37wnrQL.png2kWNPuv.pngsbyNicx.png4dtF8z1.pngrtV3AAD.png

Video Presentation
( Comming Soon  )

Create / Edit Map
( Write on skype )

ZepY0fT.png

Opublikowano
28 minut temu, NoName#2 napisał:

Trafiłeś w mój gust, szanuje :0

Dziękuję i zapraszam! :16_relieved:

Opublikowano

Chętnie zobaczyłabym tą mapę na jakimś serwerze jako arenę do pvp, jest śliczna. Mam nadzieję, że wrzucisz link do filmiku z jej prezentacją, bo jestem ciekawa, jak wyglądałaby bardziej "na żywo". (:

Opublikowano
1 minutę temu, daimao. napisał:
  Odkryj ukrytą treść

x.jpg

Najs mapa zią

Wow.. Masz dobry gust.. prawie taka sama! :awkward::O^^

50 minut temu, Ups... napisał:

Fajna, jednak nie wiem czy chciałbym zobaczyć ją na jakimś serwerze.

Dzięki. Może ktoś wykorzysta ją jak należy :)

8 minut temu, Aive napisał:

Chętnie zobaczyłabym tą mapę na jakimś serwerze jako arenę do pvp, jest śliczna. Mam nadzieję, że wrzucisz link do filmiku z jej prezentacją, bo jestem ciekawa, jak wyglądałaby bardziej "na żywo". (:

Noo może niedługo gdzieś zobaczysz. Filmik? oczywiście postaram się coś nagrać :)

1 minutę temu, Novacci napisał:

Spoko, już się robi. Wrzucę u siebie jako arenka pvp

Dobry pomysł ^^

Opublikowano
21 minut temu, daimao. napisał:

Moim zdaniem niemalże identyczna, tylko lekko ''przerobiona''.

:ninja::v

Grunt, że zauważasz różnice.. pozdrawiam! :)

Opublikowano
1 minutę temu, NoName#2 napisał:

Mapa != modele, i nie, nie waży tyle.

Ale jak mapa może ważyć 1,5gb? Nie wiem, wysłał swoje wszystkie modele i tekstury, bo nie chciało mu się poszukać i wysłać tylko tych konkretnych? xD 

Próbował je opchnąć na jakimś zagranicznym forum i wysyłał ludziom paczkę co waży 1,5gb po czym kontakt z nim się urywał. 

Opublikowano
5 minut temu, Saphire. napisał:

Ale jak mapa może ważyć 1,5gb? Nie wiem, wysłał swoje wszystkie modele i tekstury, bo nie chciało mu się poszukać i wysłać tylko tych konkretnych? xD 

Próbował je opchnąć na jakimś zagranicznym forum i wysyłał ludziom paczkę co waży 1,5gb po czym kontakt z nim się urywał. 

Ja zakupiłem tę mapę (więc jeśli ktoś jeszcze będzie miał ją to już nie będę polecał autora :P) i dostałem paczkę około 100mb, ale modele i tekstury, które są potrzebne, a które nie to chyba każdy głupi sobie ogarnie. :D

Opublikowano

Świetna mapa!

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
23 godziny temu, Saphire. napisał:

Ta mapa też będzie ważyć 1,5gb jak Twoje wcześniejsze m1? xD

Zaskoczę cię, ale nie! mapa waży jakieś 100mb. Co do map, o których mówisz.. ich waga była na początku duża głównie z tego powodu, że same modele ważyły sporo. Niestety nie miałem zbyt dużo czasu by dokładnie zebrać wszystkie modele w całość. Testowałem mapę w grze tylko 2/3 razy. Głównie opieram się tylko na programie. Później waga plików została już poprawiona. Waży połowę tego co tutaj podałeś.. faktycznie to nie jest mało, ale modele, których użyłem też nie ważą tyle :/ :)

Pozdrawiam!

22 godziny temu, Gigoss07 napisał:

Świetna mapa!

Dzięki! :)

• Kubek zmienił(a) tytuł na [SS] Metin2 Map Colloseum
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Faktycznie zapomniałem xD

Ktoś pisał wcześniej i wszystko prawda, zero profesjonalizmu, wiedzy, umiejętności robienia map i kontakt chujowy. Tyle wystarczy, przecież nie jestem jakiś cham by więcej wypisywać w sieci.

Ps. Bym zapomniał. I do not recommend !

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...