Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GameMasterem/TuT'orem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim jakże skromnym przedstawieniu swojej osoby.

Kilka słów na wstępie

Nie mam zamiaru tutaj bajerować jakimiś kolorkami, napisami, Bóg wie czym jeszcze.

Na początku chciałbym się przedstawić. Mam na imię Mateusz, lat prawie 20, mieszkam w województwie Śląskim.

W "roku szkolnym" uczęszczam do liceum (dwa lata zawaliłem :( ) a po jego skończeniu zamierzam kandydować na funkcjonariusza publicznego, czyli policjanta :D.  W czasie wakacji nie pracuje nigdzie, co wiąże się z dużą ilością czasu. Interesuje się sztukami walki, filmami, grami cRPG.

Doświadczenie z gry Metin2:

Łoochochochocho, swoją przygodę rozpocząłem na serwerze Feniks baaaaardzo dawno temu, w 2009. Osiągnąłem tam 87 poziom wojownikiem mentalem. Po wyjściu większej ilości serwerów przesiadłem się na serwer Arkantes (s14) swego czasu jak jeszcze istniał, wbiłem tam 99 ninją daggerem :). Po wbiciu poziomu i ulepszeniu ekwipunku na tamte czasy sprzedałem wszystko za grube pieniążki i żyło mi się jakiś czas dobrze.

Zrobiłem w tedy przerwe kilkuletnią z metinem i próbowałem sił w Tibi, Minecraft, ale nie wychodziło. Po wyjściu serwerów prywatnych zaczałem na niektórych grać, od zawsze byłem fanem 4fun, oraz mediumów, czasami jakiś easy się trafił. Swój pierwszy raz na serwerze prywatnym był to Longju :D. Grałem na kilku serwerach tak do 2016, i znów miałem przerwę, tym razem wróciłem w 2017

O sobie:

Hmmm zdecydowanie jestem osobą sprawiedliwą, która każdego traktuje równo, bez względnie na jakieś koleżeństwo, którego nie trawie i nie mam zamiaru tolerować. Każdy ma być równo traktowany nie po to feministki walczyły o praw ;).  Mam ogromne poczucie humoru, dużo dystansu do siebie, zdarza się, że się sam z siebie śmieje i własnej głupoty. No cóż, bawi mnie czarny humor...

Swego czasu nie byłem zbyt kulturalny dla ludzi, ale odkąd znalazłem fajną kobietkę, która mnie wyprowadziła na ludzi nie używam żadnego niecenzuralnego słowa, nawet jak jestem zdenerwowany :). Nie będzie ze mną sytuacji, gdzie nie okażę komuś braku kultury, czy zrozumienia.  Jestem również osobą która jak sobie wyznaczy jakiś cel, za wszelką cenę chce go osiągnąć, przykładem może być właśnie to pójście do policji.  Jestem uczciwy, szczery i nie owijam w bawełnę, jeżeli mi się coś nie podoba to mówię to otwarcie w sposób kulturalny, jeżeli coś krytykuje, robię to kreatywnie i podaje argumenty. Oczywiście popełniam błędy jak każdy. Zdarza mi się gdzieś nie dodać kreski nad o, czy ogonka pod e, no ale cóż, uważam, że to nic złego. 

Doświadczenie:

1. Swoją pierwszą posadę pełniłem na serwerze NexusMT2 jako GM

2. Dostałem szansę bycia SGM na serwerze Metin5 s1

3. Drugi raz pełniłem funkcję na serwerze Metek2.pl (nie tą wykupioną, ale z pełnymi prawami)

4. Najlepszy serwer hamachi w Polsce 2013-2014 CastleMT2 u BlaciQ'a.

5. 4 swoje serwery hamachi.

6. Doświadczenie posiadam również w FTP, które nabrałem przy stawianiu serwerów CS 1.6.

7. Byłem tutaj nawet kidmodem działu Metin2 XDDD Wyleciałem podobno za brak szacunku do wyższych rang (śmiech na sali x)

Co oferuje jako Game Master?:

- Zdecydowanie nie chce za poświęcanie czasu żadnych profitów z IS, Pieniędzy i ect. Chociaż jest jeden wyjątek, ale to do uzgodnienia. 

- porządek na Twoim serwerze.

- Siedzenie 4-8 godzin w dni robocze, dni wolne bez względu na porę, czas, miejsce, rok, dzień i ect..

- tępiłbym graczy na cheat'ach.

- szybka i konkretna komunikacja z graczami. Nie ma tak, że gracz czeka po 1-2 godziny na odpowiedź w grze, czy na TeamSpeak'u.

- Pilnowałbym porządku, kultury na serwerze. Nie przeklinam i nie toleruje tego jak pisałem.

- Szybki kontakt z moją osobą, czy gra, facebook, ts3, cokolwiek :). 

-Pomoc w prowadzeniu eventów

- Pomoc w FTP (jakieś tam rzeczy potrafię)

- wiele innych rzeczy, które wyjdą "w praniu"

Czego oczekuje?:

- Serwera, który nie jest sklejką plików z MPC (TO NIEMOŻLIWE W SUMIE)

- DOROSŁEJ ADMINISTRACJI 

- Kultury i chęci do pracy

- Zaangażowania w serwer

Kontakt:

-PW Forum (tutaj podam dane kontaktowe)

Po napisaniu na PW, mogę podać swój adres e-mail, skype, ts3,steam cokolwiek będzie potrzebne. 

Posiadam też GG

Opublikowano
Dnia 14.08.2017 o 20:08, lewus123 napisał:

Nie mama

Popraw.

czyli policjanta :D.

Emotki się daje po kropkach. :)

czas dobrze.

Kolor Ci ucięło.

- Serwera, który nie jest sklejką plików z MPC

No to powodzenia.

Co oferuje jako Game Master?:

- Zdecydowanie nie chce za poświęcanie czasu żadnych profitów z IS, Pieniędzy i ect. Chociaż jest jeden wyjątek, ale to do uzgodnienia. 

A to nie powinno być w oczekiwania? Poza tym masło maślane.

- tępiłbym graczy na cheat'ach.

Ty nie masz ich "tępić", tylko sprawdzać i jak coś znajdziesz to banować, poza tym w większości przypadków będziesz dostawał zgłoszenia, które musisz sprawdzić i "wykonać".

To tylko wybrane fragmenty, do których się "przyczepiam", ale ogólnie nie mam zamiaru wystawiać negatywnej opinii (bo ten post może tak wyglądać) - nie wystawiam żadnej opinii, a jedynie chcę zwrócić Twoją uwagę na podanie, abyś je poprawił (nie tylko cytowane fragmenty) - generalnie jest przeciętne, ale "stąpa" na krawędzi słabego i generalnie nie zachęca.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Dzięki za opinię , już zajmuje się poprawą :)

/ Co do emotek, są w dobrym miejscu.

Nie chce żadnych profitów, uważam, że w dobrym miejscu jest również. 

Adn. do tego "tępienia" po to jest administrator, nie tylko do sprawdzania.

Te sklejki to takie 2/10 xD

Opublikowano

Kilka słów na wstępie

Nie mam zamiaru tutaj bajerować jakimiś kolorkami, napisami, Bóg wie czym jeszcze.

To po co tutaj tyle kolorków? Pierwsza część sprawia ból oczom

7. Byłem tutaj nawet kidmodem działu Metin2 XDDD Wyleciałem podobno za brak szacunku do wyższych rang (śmiech na sali x)

Te "XDDD" oraz ten nawias mógłbyś odpuścić, w podaniu o pracę też będziesz takie komentarze dorzucał?

- Serwera, który nie jest sklejką plików z MPC (TO NIEMOŻLIWE W SUMIE)

Jeśli to niemożliwe, a od początku taki miałeś cel to czego oczekujesz teraz?

Samo podanie nie zachęca, trochę kolorków jak w przedszkolu no i te osobiste komentarze które też nie dają dobrego wrażenia.

Jedynie co Cię ratuje to doświadczenie ale to też nie znaczy, że byłeś dobrym GM.

Aczkolwiek tutaj "pracodawca" powinien sam zdecyduje kogo potrzebuje, ja zostaję przy neutralnym głosie bo ciężko mi polecić przez całokształt podania.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
39 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

To po co tutaj tyle kolorków? Pierwsza część sprawia ból oczom

Te "XDDD" oraz ten nawias mógłbyś odpuścić, w podaniu o pracę też będziesz takie komentarze dorzucał?

Jeśli to niemożliwe, a od początku taki miałeś cel to czego oczekujesz teraz?

Samo podanie nie zachęca, trochę kolorków jak w przedszkolu no i te osobiste komentarze które też nie dają dobrego wrażenia.

Jedynie co Cię ratuje to doświadczenie ale to też nie znaczy, że byłeś dobrym GM.

Aczkolwiek tutaj "pracodawca" powinien sam zdecyduje kogo potrzebuje, ja zostaję przy neutralnym głosie bo ciężko mi polecić przez całokształt podania.

Dzięki za opinie i za konstruktywną krytykę.

Nie ma serwerów, które nie opierają się na gotowcach :f (aktualnie).

Kolorki dla oddzielenia informacji, na biało wszystko by się zlewało.

Opublikowano

Na to stanowisko chyba powinien dostać się ktoś ogarnięty i z kulturą osobistą,oczywiście dystansem do otaczającego świata,a nie z kimś takim jak ty,wbijającym na wszystkie servery,wyzywającym,płaczącym i kompletnie z niczym radzącym sobie ;)

Opublikowano

^ 1 POST ma dużo do gadania, dzięki za REF w tym temacie, 

Nastepnym razem zamiast nabić post "dzieciaczku", daj jakieś sensowne dowody, adios ;).

• Aive zablokował(a) ten temat
  • 4 tygodnie później...
  • Aive odblokował(a) ten temat
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...