Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XENOBOT NIE WŁĄCZA SIĘ - BRAK KOMUNIKATU O BŁĘDACH [WIN 10 64BIT]

erotomaneq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem z uruchomieniem XB, mianowicie, odpalam klienta Hexery, następnie chcę odpalić xenobota (pobranego tutaj na forum), wyskakuje powiadomienie, że posiadam aktualną wersję XB, następnie chcę rozwinąć menu XB, w tym celu najeżdżam myszką na ikonę XB w menu obok zegara i program znika, wyłącza się bez jakiegokolwiek powiadomienia o błędzie.

Próbowałem kilku rzeczy, wyłączałem Windows Defendera, uruchamiałem program jako administrator, uruchamiałem go ze zgodnością z Win 7, Win 8 itd., niestety to wszystko na nic bo problem cały czas się pojawiał.

Szukałem odpowiedzi na forum, ale niestety również nic nie znalazłem. Czy ktoś z was miał podobny problem i się z nim jakoś uporał?

Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu tego błędu.

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedź, przejrzałem filmik, ale niestety w pobranym folderze z XB nie mam pliku 'config', a w żaden sposób tego bota nie instalowałem.

Masz może jakieś bezpieczne źródło, z którego mogę pobrać elfbota pod klienta hexery 10.100? Jeśli taki istnieje :)

Opublikowano

Aktualizacje Elfbota skończyły się już parę lat temu. Na Hexerze z innych botów odpalisz Windbota, a do leczenia i pvp Magebota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...