Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gryv

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań gdyż powrocilem do gry po 4 miechach i mam tam jakies konto lv 23 i zastanawiam sie 

1.W ile wbije 30 lv grając +/-  5 gier dziennie

2. Nie mam za bardzo run a mają wyjść jakies nowe darmowe (wiadomo kiedy?) i tu mam kolejne pytanie czy oplaca sie inwestowac teraz w runy czy lepiej poczekać az wyjda nowe.

3.Myślę nad zakupem jakiegos fajnego championa za ip do gier rankingowych zastanawiałem się nad wyborem vladimira , tryndamere na topa lub syndre na mida. Moze polecacie cos od siebie co jest aktualnie mocne?

Opublikowano

Darmowe runy trzeciego kręgu będą w Pre-seasonie czyli Listopad/grudzień, tak samo będą one połączone z masterkami w jedność.

Polecam Ahri, jest spora mobilność na R, bardzo dobry poke na lini, małe CDR na skillach przy 30/40% CDR, Charm na E czego chcieć więcej + heal na q.

Aktualnie gdy jest URF bardzo szybko powinieneś dobić 30 poziom, urf trwa do 24.08

Opublikowano

ja na moim 3 smurf koncie mam 24 poziom a gram nim około 3/4 gry dziennie . jak zależy ci na szybkim expieniu konta zapraszam na intermediate boty na twisted treeline na ten sposób polecam znaleźć także ludzi którzy expią konta i wybrać postać do split pushu np. tristana .

Runki kup II tieru bo są tanie w późniejszym momencie możesz kupić te lepsze .

Do rankedów polecam

MID : Twisted fate stosunkowo tani i bardzo silny / małe CDR i duży damage

TOP : Garen , Tryndamere , Pantheon .    jeśli chcesz zagrać tym garenem napisz do mnie na priv podam ci build  .

Jungle : Jarvan IV  , Warwick , Xin zhao , Master YI  ( co do Jarvana IV dzięki jego fladze i Q ma dobre ganki ult to klatka która także pomaga w gankach)

ADC : Tristana , Twitch , Vayne

Support : Poppy 

Myślę że pomogłem jeśli tak możesz poubić ten komentarz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...