Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - czy ban przejdzie na kolejną odsłonę gry?

Schilits

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa polega na tym że końcem poprzedniego roku grałem na ps4 w fife 17 na której się logowałem poprzez origina  później ps4 sprzedałem i kupiłem fife na pc i dodałem do tego samego konta origin lecz zostało zbanowane gdy chciałem sprzedać monety.Teraz na nowo kupiłem ps4 i gdy wchodzę na moje konto nie łączy mnie do serwerów na pewno jest to sprawa tego bana na pc lecz nie w tym problem  chce zakupić fife 18 jak wyjdzie tylko moja obawa jest taka czy dodawać ją na to konto z banem czy jeśli dodam również nie będę mógł grać online? Zależy mi na tym bo na koncie origin mam 90 poziom

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a jeśli zakupiłem fife online na innym koncie to na tym na którym mam bana będę mógł grać czy muszę kupić fife tez na to drugie konto? Bo nie wiem jak to jest na playstation z tymi kontami teraz mam jedną fife kupioną a mogę grać na kilku kontach.

Opublikowano

Na koncie gdzie jest ban, nawet gdy kupisz od nowa fife to i tak ban zostaje..., nowe psn i konto ea ratuje Cię od grania w fife 17, a w 18 możesz grać na zbanowanym koncie :) (online itp. wszystko będzie dostępne)

graphic.png

• Adder. zmienił(a) tytuł na FIFA 17 - czy ban przejdzie na kolejną odsłonę gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...