Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podzespoły pod War Rock

suchy203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Kiedyś coś mi przemknęło przed oczami że Warrock działa lepiej przy konkretnych procesorach itp. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak to ugryźć?

Opublikowano

Byle nie AMD sam mam AMD i jest masakra po prostu nie da się grać.. a np GTA V chodzi mi w 60 fps na średnich także tylko Intel jeśli chodzi o WarRocka 
Może zna ktoś jakiś sposób jak naprawić to aby przynajmniej gra tak nie zacinała na amd? 

Opublikowano

amd to tylko ryzen 5 i 7 wyrabiaja bardzo dobrze, szczegolnie podkrecone w bios. O 3 nie wiem, ale single core ma troche slaby.

Intele od 4 generacji i5, i3 to tylko od 6 gen. Najlepiej wersja k, by krecic w biosie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano
8 godzin temu, xPonury napisał:

amd to tylko ryzen 5 i 7 wyrabiaja bardzo dobrze, szczegolnie podkrecone w bios. O 3 nie wiem, ale single core ma troche slaby.

Intele od 4 generacji i5, i3 to tylko od 6 gen. Najlepiej wersja k, by krecic w biosie.

A czy za kręcenie nie ma czasem banów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...