Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.7][Survival+Gildie] EZSV

Kalezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.:|EZSV|:.

◤=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=◥

Pewnego dnia przyszedłem do kolegi,pograć na PlayStation 3 w CallOfDuty Black Ops 2.

Kolega zaproponował, abyśmy zagrali w Minecraft'a.

Początkowo pomyślałem że to jakieś dziadostwo,w które nawet nie warto grać.
Poprosiłem go aby wytłumaczył mi na czym ta gra polega.
Opowiedział mi o Minecraft'cie a ja z uwagą słuchałem.
Zaskoczyła mnie ta gra,ponieważ chciałem od dawna pograć w taką grę.
Wracając do domu pomyślałem że fajnie by było ściągnąc sobię tę grę i w nią pograć,
a więc tak zrobiłem ściągnąłem i zagrałem.
Nie pomyślałem że ta gra mnie tak bardzo wciągnie.
Po pewnym czasie zacząłem odwiedzać różne serwery typu:
Survival,Creative,FB itp.
Ale zaczynało mnie to irytować 30/30,100/100.
Pomyślałem: "Jak by to było gdybym ja taki serwer założył"
I się stało oto jest EZ-SV
 Serwer stworzony właśnie dla Ciebie. Ogarnięte pluginy jak i Team.
START 22.09.2017r. - ZAPRASZAMY !

◤=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=◥

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Typ serwera: Survival+Frakcje
Iloc slotów100
Ip serweraezsv.ench.pl

[W_Nikotynowy

[WDayMann

.:|Rozgrywka|:.

Rozgrywka na Serwerze EZ-SV wygląda następująco:

a] Grę rozpoczynasz jako zwykły gracz, dostajesz żelazne narzędzia, oraz 64 jedzenia!

b] Próbujesz uciec ze spawn'a, zwracając uwagę na goniących cię przeciwników (graczy)!

c] Budujesz bazę sam lub z kolegami poznanych na serverze!

d] Tworzysz swoją gildie, dodajesz do niego kolegów i nie możecie się od tej chwili bić, ani nic sobie robić!

e] Wywołujecie wojnę z inną gildia, zakładacie z nimi sojusz, lub jesteście neutralni

.:|Dodatkowe Informacje|:.

|               |

|              |

|             |

|           |

|         |

\                    /

\                 /

\              /

\           /

\        /

\     /

\  /

\/

Na EZSV drop jak i exp jest ze stone. Wspomagacze typu huzuni, fly, itp zostały zablokowane! 

START 22.09.2017r

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Jak widzę enderchest i 1.7 to podziękuję grania , polecam zrobić na wyższe wersje na 1.7 same "dzieci".

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...