Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeBotNinja V104 Cracked [RADIOACTIVE+]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się podzielić moim autorskim crackiem do PokeBotNinja który daje RadioActive+, czym jest radioactive+?, Kosztuje on 40 $, daje nam możliwość do kontrolowania kilku kont na raz jeśli go posiadamy. praktycznie nie istnieje inny crack niż ten mój [chyba że radioactive bez plusa tylko on nie daje możliwości kontrolowania kilku kont na raz] wiadomość początkowa jak startujemy program jest po angielsku, bo głównie dla innych krajów tylko robie cracka, ale jako że mogę to postanowiłem tutaj też go dać. By program po prawnie działał musi być ninja.json razem z programem.

Uwaga Program jest zamieniony do .exe by ludzią się łatwiej uruchamiało to [A tak na prawde to przed pewnym użytkownikiem kogo nie lubie a lubi dekompilować PokeBotNinja a akurat on jest na tym forum użytkownikiem..]

Opublikowano

Jest podobny bot który się zwie gomanager ale muszę przyznać że w tym jest chociaż atakowanie gymów.

xAmigoSx ja na yt znalazłem. Wpisz pokemon go api key August 2017. Jest film w kórym jest chyba 6 linków. 2 już w nim wygasły ale jeden dalej działa. On jest podpisany cyfrą 3. Skapniesz się o co chodzi. Bym podał ale burza odłączyła mnie od prądu i lapek mi siadł

Opublikowano

2Y1V1G3J6S3Y5H5R7X2G

6D9T2W2I4S0O9Q2M8S6Q

2 chyba działają, chyba ze 1 już wygasł.

Bot nie działa, logowanie do bota tymczasowo nie działa z nie wiadomych mi szczerze przyczyn, póżniej spróbuje to naprawić, i dać poprawioną wersje bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...