Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okularki przeciwsłoneczne - ile trzeba wydać?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ray-Ban tyle kosztuje i raczej nie płacisz tu tylko za jakość, a za markę. Ogólnie znajdziesz równie ciekawe propozycje do 100-200zł, to zależy ile dokładniej chcesz wydać. Polaroid ma w swojej ofercie okulary w podobnym stylu w cenie do 200zł - myślę, że mogą się spodobać.

Opublikowano

Chyba je znalazłem i są całkiem ładne, ale wolałbym, żeby soczewki były typowo okrągłe.

Przykładowo takie: https://www.optykaworld.pl/designer-sunglasses/Polaroid/Polaroid-PLD-4052/S-807/M9-368526.html

Tylko, że te są akurat damskie...

Teraz rodzi się pytanie. Czy okulary tego typu - okrągłe soczewki, proste oprawki, proste wykonanie są okularami typowo kobiecymi? Bo przeleciałem już kilka stron (nie zwracając uwagi na cene) i mało co mi się podobało. 

Opublikowano

Ja jako kobieta nie założyłabym ich, tym bardziej nie pogniewałabym się gdyby facet takie nosił. Z resztą, jak ktoś sprawdzi dla kogo dedykowane są Twoje okulary? Jeżeli Tobie się podobają, to bierz. (;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...