Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 pl mod

wikygame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamer jest dobrą opcją i działa - nie używaj konia ze skrzynki ucznia i nie korzystaj z opcji szybkiego chodzenia, wszystko powinno być ok. Jest też m2bob, ale generalnie jest płatny, a darmowa wersja z tego co wiem jest bardzo okrojona.

Opublikowano

Nie używam konia. Nie korzystam z opcji szybkiego chodzenia. Wyrzuca. Chciałem skorzystać z:

-red autopotki

-autoexpa

-pickupa

-waithacka

-mobbera

-szybkiego bicia. tego obok autoexpa, nie zielonej potki.

minuta i out.

Opublikowano
11 godzin temu, wikygame napisał:

Nie używam konia. Nie korzystam z opcji szybkiego chodzenia. Wyrzuca. Chciałem skorzystać z:

-red autopotki

-autoexpa

-pickupa

-waithacka

-mobbera

-szybkiego bicia. tego obok autoexpa, nie zielonej potki.

minuta i out.

Działa ci pickup? Mi nie wiem czego nie podnosi nic;/

asd

Opublikowano

z tym autopick-uepm to jest tak, że trzeba go odpalić i u dołu w okienku jest ON/OFF. jak masz to na OFF podnosi wszystko, jak masz ON to tylko to co wyselekcjonowałeś. 

co do topicu, mi działa każda z tych opcji i nie wywala w ogóle. moze te szybkie bicie wyłącz? nie wiem, to w ogóle dziala te szybkie bicie? mi się nic nie zmienia jak to mam wlączone

fb.com/myrodj

Opublikowano
14 minut temu, Lancer Miszcz napisał:

z tym autopick-uepm to jest tak, że trzeba go odpalić i u dołu w okienku jest ON/OFF. jak masz to na OFF podnosi wszystko, jak masz ON to tylko to co wyselekcjonowałeś. 

co do topicu, mi działa każda z tych opcji i nie wywala w ogóle. moze te szybkie bicie wyłącz? nie wiem, to w ogóle dziala te szybkie bicie? mi się nic nie zmienia jak to mam wlączone

u mnie wogóle nic nie podnosi i w tym problem :( przeinstalowałem przed sec moda i dalej to samo jakieś pomysły dlaczego tak jest? :( 

asd

Opublikowano
5 godzin temu, Pijoczek napisał:

u mnie wogóle nic nie podnosi i w tym problem :( przeinstalowałem przed sec moda i dalej to samo jakieś pomysły dlaczego tak jest? :( 

nie mam pojęcia jak mam być szczery. może jak będziesz instalował kamer moda to wyłącz antywirusa? dodaj do wyjątków folder metina. mi Avast szmata usuwał pliki z kamermoda to może i Tobie coś ćwiknął 

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...