Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne podskakiwanie VAR

xZawodowieCx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z VAR który skacze co jakiś czas od 0,2 do 15-40. Od razu wpomnę, że FPS mam sporo bo 300 + więc nie jest to wina FPSów oraz internetu. Wszystkie rady które spotkałem na googlach nie pomagają i dotyczą gdy ktoś ma mało FPS a ja mam sporo i nie mam pojęcia w czym problem, jeżeli jest ktoś ogarnięty i wie o co chodzi to proszę o pomoc. Rownież wspomnę, że testowałem cfg, rate itp.. wszystko co było możliwe, robiłem również format, usuwałem cfg itp. Skaczący VAR pojawił się z dnia na dzień.

nieregulaminowa sygnatura

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Dziwne podskakiwanie VAR
Opublikowano

Też tak kiedyś miałem i pomogło mi podłączenie się kablem do internetu. Teraz nie jestem w tamtej lokacji, a u siebie łapie przez wifi.

Opublikowano
16 godzin temu, loleq2 napisał:

Też tak kiedyś miałem i pomogło mi podłączenie się kablem do internetu. Teraz nie jestem w tamtej lokacji, a u siebie łapie przez wifi.

No kabel od neta mam podpięty do PC normalnie. Router mam i od niego kabel idzie do komputera.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...