Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Services Reygras - Profesjonalne usługi administracyjne dla forum Twojego serwera

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Witaj, przyjacielu, witaj przyjaciółko!

Jestem Olaf "Reygras" Rozen i chciałbym Ci przedstawić moją ofertę skierowaną do twórców serwerów Metin2.

Mogę stworzyć dla Ciebie pięknie działające forum i dostosować je do Twoich potrzeb. Będziesz zadowolony!

------

Troszkę nudy na początek - czyli coś o mnie.

Mam 20 lat, mieszkam w Warszawie i na co dzień uczę się w zaocznym, weekendowym liceum ogólnokształcącym.

Jestem w miarę spokojnym człowiekiem, który dąży do perfekcji w wielu aspektach, głównie w sferze internetowej.

W Metina gram z przerwami od 2011 roku, pierwsze próby gry były kilka lat wcześniej na serwerze s19 Deimons (PL).

Robi się ciekawiej - moje doświadczenie.

Z forami mam styczność od 2013 roku - tutaj zaczyna się moja przygoda z Moderatorem Forum oraz ogólnie z IP.Board.

A ściślej to pierwsza ranga moderatora została mi nadana w kwietniu. Jako Administrator Forum doświadczenie mam

od 2014 roku - były to rangi Administratora Forum nadawane na zainstalowane już fora bez dostępu do FTP i PMA.

Rangi z dostępem do FTP i/lub PMA (oraz w niektórych przypadkach instalowanie forum) - od 1 kwartału 2015r. do teraz.

O moich zasadach - czym się kieruję na stanowiskach.

Kieruję się przede wszystkim profesjonalizmem i niestandardowym dla innych "IP.Boardzistów" podejściem do wielu spraw.

Dbam o to, aby każdy aspekt forum wyglądał idealnie, opiekując się forum patrzę nawet w najgłębsze jego zakamarki.

Podejście ws. personalizacji forum.

Podstawowym elementem który dodaję jest Addaptive sleep service - tryb ułatwiający nocne korzystanie z forum.

Kolorystyka grup na forum jest dopasowywana do tematyki forum i/lub gry, do której forum będzie należeć. 

------

Pomówmy o biznesie - oczekuję.

Oczekuję przede wszystkim pełnego dostępu do panelu administracyjnego, abym mógł tworzyć, zarządzać i naprawiać.

Od współpracowników wymagam szacunku i odpowiedniego podejścia do innych współpracowników - nie tylko do mnie.

Nie wymagaj ode mnie zrobienia stylu - stylerem nie jestem, od stylów jest Lukazuki lub Mediafire. Ja mam te "normalne".

Jak każda osoba, która chce się zajmować daną rzeczą profesjonalnie - oczekuję wynagrodzenia, to jest kwestia do ustalenia.

Co dam Ci od siebie - oferuję.

Współpracując ze mną dostaniesz przede wszystkim profesjonalizmem, o którym pisałem wyżej. Nie ma u mnie olewania forów

i/lub podejścia "To średnio działa, ale nikt nie korzysta z tego" lub "Kto używa w 2017r.  'pomocy' na forach? Nie spolszczę tego".

------

Kontakt

Poniżej przedstawiam listę wszystkich sposobów kontaktu ze mną.

- Gadu-Gadu: 53524833 (MINIE Z DNIEM 1 WRZEŚNIA)

- Telegram: @Reygras

Aktualne stanowiska

- ThariesMT2 - moderator forum

- Forum o fifie (slot zajęty, nie stworzone)

- MIEJSCE WOLNE

------

Pozdrawiam, Reygras.

Słowem końcowym informuję, iż w postach mogą się znajdować

ważne informacje odnośnie tematu jak i funkcjonowania moich usług.

Opublikowano

Niby fajnie, niby spoko.

Co do twojej osoby się nie wypowiem, bo wiesz jakie mam zdanie na twój temat, ale nie przyszłam tutaj rozkręcać gównoburzy.

Jeżeli wystawiasz temat oferty współpracy jako zaawansowany Administrator, mógłbyś trochę bardziej rozwinąć to, co masz do zaoferowania, a wiem, że to co napisałeś to jakieś 10% z twoich możliwości i umiejętności. Ludziom zależy na portfolio - wiem z własnego doświadczenia. Więc fajnie by było gdybyś pokazał jedno, dwa, czy nawet trzy fora wykonane przez Ciebie od zera do 100%.

Historię z IPB masz dość długą, więc pewnie wiesz co robisz.

Nie wiem jaki jesteś teraz, bo dość długo nie rozmawialiśmy, ale polecam ciebie jako technika, ale nie jako osobę prywatną, która robi wszystkim na złość i obraża się na cały świat jeśli coś nie jest po twojej myśli (mam na myśli sytuację z aventusa, gdy napisałeś, że mój temat wygląda jak gówno i mam to poprawić, a gdy ci odmówiłam to mnie zbluzgałeś).

To chyba tyle z mojej strony, powodzenia.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

" Jestem w miarę spokojnym człowiekiem " <-- Tu kłamiesz kumplu :D

Popraw literówkę "wygrodzenia".

Coś tam umiesz, pewnie więcej niż te pseudo ziomeczki, bo w sumie współpracowaliśmy przez jakiś czas razem i się uczyłeś - nie powiesz że nie xD

Jako osoba byłeś chamski, nie wiem jak teraz.

Jako AF, może się ogarnąłeś i już nie blokujesz na każdym forum nicków osób, które Ci powiedziały kiedyś prawdę w oczy :D

Powodzenia.

Opublikowano
2 godziny temu, Evil Smile napisał:

Niby fajnie, niby spoko.

Co do twojej osoby się nie wypowiem, bo wiesz jakie mam zdanie na twój temat, ale nie przyszłam tutaj rozkręcać gównoburzy.

Jeżeli wystawiasz temat oferty współpracy jako zaawansowany Administrator, mógłbyś trochę bardziej rozwinąć to, co masz do zaoferowania, a wiem, że to co napisałeś to jakieś 10% z twoich możliwości i umiejętności. Ludziom zależy na portfolio - wiem z własnego doświadczenia. Więc fajnie by było gdybyś pokazał jedno, dwa, czy nawet trzy fora wykonane przez Ciebie od zera do 100%.

Historię z IPB masz dość długą, więc pewnie wiesz co robisz.

Nie wiem jaki jesteś teraz, bo dość długo nie rozmawialiśmy, ale polecam ciebie jako technika, ale nie jako osobę prywatną, która robi wszystkim na złość i obraża się na cały świat jeśli coś nie jest po twojej myśli (mam na myśli sytuację z aventusa, gdy napisałeś, że mój temat wygląda jak gówno i mam to poprawić, a gdy ci odmówiłam to mnie zbluzgałeś).

To chyba tyle z mojej strony, powodzenia.

Będę miał możliwość to rozwinę temat, póki co pozostanie tak.

1 godzinę temu, Algade napisał:

" Jestem w miarę spokojnym człowiekiem " <-- Tu kłamiesz kumplu :D

Popraw literówkę "wygrodzenia".

Coś tam umiesz, pewnie więcej niż te pseudo ziomeczki, bo w sumie współpracowaliśmy przez jakiś czas razem i się uczyłeś - nie powiesz że nie xD

Jako osoba byłeś chamski, nie wiem jak teraz.

Jako AF, może się ogarnąłeś i już nie blokujesz na każdym forum nicków osób, które Ci powiedziały kiedyś prawdę w oczy :D

Powodzenia.

Widocznie musiałem popełnić gafę przy przepisywaniu na czysto (z worda do IPS) lub forum złapało laga i nie przechwyciło litery, happens. Poprawione.

Dzięki za opinie. Pozdrawiam (niczym Piotr Fronczewski).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W marcu miałem nieprzyjemności z trójcą swiętą czyt. Skejcior/Evil Smile/Reygras,

zrobiliście mi jednymi słowy chlew z forum.

Ale cóż...

Jeżeli się ogarnąłeś względem poprzednich akcji to jestem w stanie polecić.

Opublikowano
11 minut temu, TonyBletek napisał:

W marcu miałem nieprzyjemności z trójcą swiętą czyt. Skejcior/Evil Smile/Reygras,

To już wyjaśnione.

Opublikowano
1 godzinę temu, DiabloXPL napisał:

Polecam tego pana zrobił mi fajne forum które funkcjonowało bardzo szybko i stabilnie.

Może nie "funkcjonowało bardzo szybko" tylko "zrobił mi bardzo szybko fajne forum, które funkcjonowało stabilnie". Ale tak, zgadza się. Pozdrawiam. xD

Opublikowano

Aktualna ilość stanowisk uległa zmianie i wynosi 2/3 (więcej niż 3 sprawy na raz = burdel i brak czasu+chęci).

Opublikowano

Od 20 Września 2017r. nastąpi kilka zmian, głównie ws. kontaktu oraz polityk prywatności i danych - dotyczy to tylko i wyłącznie usług administracyjnych, sprzątanie (moderowanie) forów będzie się odbywać na identycznych zasadach. Zmiany dotkną zarówno nowych "klientów" jak i aktualnie korzystających z usług. Temat został zaktualizowany (i przy okazji podbity do góry). Sekcja kontakt jest przekrzywiona ze względu na to, iż jest ona aktualnie w stanie "roboczym".

• Ups... zablokował(a) ten temat
  • Makin odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Zmiana ilości stanowisk oraz zasad przyjmowania zleceń (wspieram od dzisiaj także fora CS 1.6, CS:GO, Minecraft oraz INNE*).
Oferty pojawiły się w odpowiednich działach:

*po pisemnym kontakcie - indywidualne sprawy do indywidualnego omówienia i ustalenia.

Opublikowano
Dnia 20.08.2017 o 03:50, TonyBletek napisał:

Ale cóż...

Jeżeli się ogarnąłeś względem poprzednich akcji to jestem w stanie polecić.

Ale gdyby nie ja to by już po starcie wszystkie ch padły wraz z serwerem na zawsze, a tak miałeś okazję się czegoś nauczyć, nie moja wina, że twoja administracja forum nie ogarniała chlewu.

Co do samej oferty to szczerze masz jakieś tam pojęcie ale twoje zachowanie, to jakie akcje robisz jak cie na admina nie wezmą oraz to jak bardzo dziecinny jesteś to trochę skreśla cię z tej funkcji.

Jeśli ktoś szuka osoby która zrobi mu forum i się od niego odsunie (bądź będzie jedynie do wprowadzania nowości/naprawy błędów) to polecam ale jeśli ma być zaangażowany w życie forum (czyt. warnować etc.) to nie polecam bo te forum będzie wyludnione jak zobaczą jego zachowanie, a większość osób ze starych czasów pewnie na start dostanie bloka (już raz ta pisał, inaczej bym nie komentował w ten sposób).

WD7IpkZ.png

Opublikowano
32 minuty temu, Skejcior ^^ napisał:

Co do samej oferty to szczerze masz jakieś tam pojęcie ale twoje zachowanie, to jakie akcje robisz jak cie na admina nie wezmą oraz to jak bardzo dziecinny jesteś to trochę skreśla cię z tej funkcji.

Jeśli ktoś szuka osoby która zrobi mu forum i się od niego odsunie (bądź będzie jedynie do wprowadzania nowości/naprawy błędów) to polecam ale jeśli ma być zaangażowany w życie forum (czyt. warnować etc.) to nie polecam bo te forum będzie wyludnione jak zobaczą jego zachowanie, a większość osób ze starych czasów pewnie na start dostanie bloka (już raz ta pisał, inaczej bym nie komentował w ten sposób).

Jak ja uwielbiam czytać pierdolenie 3 po 3 na swój temat, zwłaszcza gdy jest to żałosna próba nie dostania warna za offtopic (bo przecież trzeba odpisać w czyimś temacie z ofertą na inną sprawę). Może później udzielę szerszego komentarza odnośnie tego posta.

Opublikowano
5 minut temu, Reygras napisał:

Jak ja uwielbiam czytać pierdolenie 3 po 3 na swój temat, zwłaszcza gdy jest to żałosna próba nie dostania warna za offtopic (bo przecież trzeba odpisać w czyimś temacie z ofertą na inną sprawę). Może później udzielę szerszego komentarza odnośnie tego posta.

Ślepy, przygłupi czy jaki? Skomentowałem głównie przez to twoje zachowanie, większość wie jaką osobą jesteś oraz co odpierdalasz.

Jak coś ci nie pasuje to odpierdalasz, tak samo jak masz "władzę" to myślisz, że wszystko ci wolno.

Jesteś narwanym dzieciakiem (wiek nic nie świadczy) z kompleksami i próbujesz zaistnieć w internecie (wnioskując po twoim zachowaniu, screeny z pw itd.).

Jeśli ktoś nie zna twojej osoby, a zobaczy doświadczenie i możliwości to pewnie do oficjalnego startu forum i pierwszym rejestracji będzie zadowolony bo jak wspomniałem, znasz się na tym ale jesteś beznadziejnym administratorem i powinieneś być kontrolowany co robisz bo ja pewnie jako pierwszy bym wyleciał, a bez vpn to bym nawet wgl nie próbował wchodzić.

WD7IpkZ.png

Opublikowano
12 minut temu, Skejcior ^^ napisał:

Ślepy, przygłupi czy jaki? Skomentowałem głównie przez to twoje zachowanie, większość wie jaką osobą jesteś oraz co odpierdalasz.

Jak coś ci nie pasuje to odpierdalasz, tak samo jak masz "władzę" to myślisz, że wszystko ci wolno.

Jesteś narwanym dzieciakiem (wiek nic nie świadczy) z kompleksami i próbujesz zaistnieć w internecie (wnioskując po twoim zachowaniu, screeny z pw itd.).

Jeśli ktoś nie zna twojej osoby, a zobaczy doświadczenie i możliwości to pewnie do oficjalnego startu forum i pierwszym rejestracji będzie zadowolony bo jak wspomniałem, znasz się na tym ale jesteś beznadziejnym administratorem i powinieneś być kontrolowany co robisz bo ja pewnie jako pierwszy bym wyleciał, a bez vpn to bym nawet wgl nie próbował wchodzić.

Tak, tak. Nikt nigdy nie miał zastrzeżeń odnośnie mojej pracy, a dzieciaczki się buntują bo dokręcona śrubka. Wyjdź człowieku bo się ośmieszasz.

Opublikowano
22 minuty temu, Reygras napisał:

Tak, tak. Nikt nigdy nie miał zastrzeżeń odnośnie mojej pracy, a dzieciaczki się buntują bo dokręcona śrubka. Wyjdź człowieku bo się ośmieszasz.

Czemu usunąłeś komentarz jak się sprzedałeś sprzedając mnie? Musze cię przez to polecić. -.-

Opublikowano
9 minut temu, Lajk™ napisał:

Czemu usunąłeś komentarz jak się sprzedałeś sprzedając mnie? Musze cię przez to polecić. -.-

I tak każdy wie, że dałem ci dupy 3 razy za to, abyś łaskawie wygłosił o mnie pozytywną opinię. :makka:

_

Dobra, bez zbędnych postów bo i tak tutaj jest tego już zbyt dużo.

Opublikowano
6 minut temu, Reygras napisał:

I tak każdy wie, że dałem ci dupy 3 razy za to, abyś łaskawie wygłosił o mnie pozytywną opinię. :makka:

Ale jeszcze nie poleciłem lol :v 

• Ups... zablokował(a) ten temat
  • Makin odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Wszystkie 3 stanowiska "zostały rozwiązane" z tytułu 2-tygodniowego urlopu. Temat można uznać za tymczasowo zamknięty. Po "wakacjach" pojawi się nowy (ma to związek głównie z kilkoma zmianami w polityce usługodawstwa oraz oferty).

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...