Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL - Legenda powraca!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Ładne i przejrzyste kanały wraz z ikonkami. 

Administracja sprawnie i szybko reaguje, a co najważniejsze ogarnia i wie co robi.

Ocenka: 9,5/10 POLECAM <3

Opublikowano

Serwer chyba nie działa.

<12:51:55> Trying to resolve hostname TSMG.PL
<12:51:55> Trying to connect to server on TSMG.PL
<12:52:01> Failed to connect to server

@edit

Za pierwszym razem coś wejść nie mogłem, gdy jeszcze raz próbowałem wejść było ok.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Serwer jak najbardziej polecam. Ładne i przejrzyste kanały wraz z ikonkami. 

Administracja sprawnie i szybko reaguje, a co najważniejsze ogarnia i wie co robi.

Ocenka: 9,5/10 POLECAM <3

Bóg zapłać :D

1 godzinę temu, ɴoɴαмe napisał:

Serwer chyba nie działa.

<12:51:55> Trying to resolve hostname TSMG.PL
<12:51:55> Trying to connect to server on TSMG.PL
<12:52:01> Failed to connect to server

@edit

Za pierwszym razem coś wejść nie mogłem, gdy jeszcze raz próbowałem wejść było ok.

Więc wyraz swoją opinie :)

Opublikowano

Nie polecam serwer . Legenda powraca ? serwer o którym słyszało 10 osób . Wczoraj post ze sprzedaje serwer a dzis ze powrót zastanów się co masz na myśli . 

Ciekawych kupna odsyłam tutaj 

Opublikowano
33 minuty temu, Grenus napisał:

Więc wyraz swoją opinie :)

Moja opinia to jakoś serwer nie przypadł mi do gustu.
Serwer jest napędzany bo siedzi tam jupiter, a mianowicie "Taku"
Nie rozumiem czemu w presce jest lokalizacja Franca, a jest Polska.
256 slotów a jest ustawione 300, w dodatku macie NPL więc nie rozumiem dlaczego nie ustawicie te 512 slotów.
A co do NPL, śmierdzi crackiem na kilometr.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
8 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

256 slotów a jest ustawione 300, w dodatku macie NPL więc nie rozumiem dlaczego nie ustawicie te 512 slotów.

stoimy na ts3bahu a oni akceptuja tylko oryginalne licencje.

Opublikowano
8 minut temu, Grenus napisał:

stoimy na ts3bahu a oni akceptuja tylko oryginalne licencje.

Dlaczego nie macie forum?
Bo z tego co wiem, to musisz mieć forum z jakąś aktywnością by mieć NPL.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
15 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Dlaczego nie macie forum?
Bo z tego co wiem, to musisz mieć forum z jakąś aktywnością by mieć NPL.

Mamy forum ale pracuje nad serwerem pod nową strone.

Opublikowano
2 godziny temu, ɴoɴαмe napisał:

Crack, crakiem. Serwery TeamSpeak są do rozmów nie do pokazywania jaką ma się licencję, nieprawdaż?

Opublikowano

Nie polecam serwer jest totalnym gównem reklamują się po innych serwerach a po wejściu na ich serwer ddosują.

Opublikowano
43 minuty temu, _Robak napisał:

Nie polecam serwer jest totalnym gównem reklamują się po innych serwerach a po wejściu na ich serwer ddosują.

Poprosze o dowody w takim razie, nasz serwer nie był reklamowany jak narazie :)

Opublikowano
13 minut temu, Grenus napisał:

Poprosze o dowody w takim razie, nasz serwer nie był reklamowany jak narazie :)

Ja nie muszę nić udowadniać wyraziłem tylko swoją opinie a to co inni stwierdzą to ich sprawa , a ciekawe jak ma ci dać dowody że mnie ddosujecie/sz ;)

Opublikowano
6 minut temu, _Robak napisał:

Ja nie muszę nić udowadniać wyraziłem tylko swoją opinie a to co inni stwierdzą to ich sprawa , a ciekawe jak ma ci dać dowody że mnie ddosujecie/sz ;)

A nie wiesz, że są specjalne programy, które sprawdzają obciążenie na Twój internet ??

(Powiedziane prostymi słowami) Bez kappy.

lubie-to-png.png

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Crack, crakiem. Serwery TeamSpeak są do rozmów nie do pokazywania jaką ma się licencję, nieprawdaż?

Crack, crackiem ale chyba trzeba pokazać jakiś poziom, a cracki raczej nie okazują żadnego poziomu, nieprawdaż?

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Crack, crackiem ale chyba trzeba pokazać jakiś poziom, a cracki raczej nie okazują żadnego poziomu, nieprawdaż?

Z tym się mogę zgodzić :D 

Opublikowano
11 godzin temu, ɴoɴαмe napisał:

Z tym się nie mogę zgodzić, jest wiele osób które zrobiło bardzo dobre teamspeaki z liczną ilością osób po prostu nie mieli pieniędzy na licencje więc używali Crackowanej licencji.
Nie kazdy teamspeak który ma crack licencję jest słaby bądź bez poziomu, jest wiele właścicieli serwerów którzy pomimo braku oryginalnej licencji mieli jedne z największych TeamSpeaków w Polsce/Na świecie. :)

Opublikowano

"Legenda powraca" Z tym mogliście sobie oszczędzić. Nigdy taki TS nie był na top liście ani nie zachwycał się popularnością bo osobiście pierwsze słysze o takiej domenie. 

Popracujcie ładniej nad wyglądem.

Z ciekawości chciałem zobaczyć jak wasza stroną się prezentuje. To co zobaczyłem to.. Czy to serwer TS czy MC?

http://tsmg.pl/#home

Sam serwer oceniam: Neutral. 

Opublikowano
12 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

"Legenda powraca" Z tym mogliście sobie oszczędzić. Nigdy taki TS nie był na top liście ani nie zachwycał się popularnością bo osobiście pierwsze słysze o takiej domenie. 

Popracujcie ładniej nad wyglądem.

Z ciekawości chciałem zobaczyć jak wasza stroną się prezentuje. To co zobaczyłem to.. Czy to serwer TS czy MC?

http://tsmg.pl/#home

Sam serwer oceniam: Neutral. 

Serwer istnieje od bardzo dawna...  W ciągu miesiąca mamy około 100k wejść!

Co do strony mamy ją lecz ciągle przeżucam ją na inne serwery i musze w końcu przepiąć domene dobrze.

Opublikowano

Hmm serwer zostawia dużo do myślenia znam osobiście pana grenusa i jestem w stanie polecić serwer zastanawia mnie tylko fakt dla czego skoro posiadacie npl macie ustawione tylko 350 slotów

Polecam

Opublikowano
8 godzin temu, Emos76 napisał:

Hmm serwer zostawia dużo do myślenia znam osobiście pana grenusa i jestem w stanie polecić serwer zastanawia mnie tylko fakt dla czego skoro posiadacie npl macie ustawione tylko 350 slotów

Polecam

sloty zmieniamy na bieżąco :) Pozatym kto powiedział że mając NPL musimy mieć non-stop 512 slotów? mamy tyle ile nam potrzeba :)

Opublikowano

Serwer spoko, wszedłem przypadkowo a znalazłem starych kumpli z dawnych tyralni jutuby / forgame etc. Te dawniejsze tyralnie 2013-2016

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Serwer pod względem estetyki i permisji jest świetny. Administracja ogarnięta.

Polecam. 

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...