Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego wywali mi metina2 gdy gram na modzie ?

Kitrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie w skrócie gdy wchodzę do gry długo mi się ładuje wybór postaci około 1-2min gdy już wybiorę i wejdę do gry kolejne 1-2min muszę czekać. Okej wszystko pięknie ładnie działa odpalam wh do tego pelki na zasięgu 9999 i czas 1 do tego buty wiatru 250 moventspeeda

Dodam, że nie ważne na jakim dystansie pelerynka luruje i co ile czy 1 czy 15 sek to po 2-5min wywala mi metina.

Opublikowano

Wyłącz szybkie bieganie. Gracze nieraz pisali, że zmiana szybkości ruchu wywala clienta, więc może to coś zdziała.

Opublikowano
Dnia 8.08.2017 o 22:31, Jogye napisał:

Heh, chwalisz się, że używasz hacki i ci wywala? Żenada...

Może ktoś ci pomoże, chociaż wątpie. ; p

@Jogye

Heh, wypowiadasz się na tym forum nie znając jego wcześniejszej tematyki? Żenada...

Może ktoś powinien Cię uświadomić że dawniej MPC nie oznaczało Multiplayer Community, tylko Multiplayer CHEATS. A cheaty do metina, również Kamer mod, były najbardziej popularne.

Następnym razem zastanów się zanim coś takiego napsizesz.

@KitroxCo do tematu - zrób sobie speedtest-a, może to wynika z niestabilności łącza

Opublikowano

Niewiem czy to ci coś pomoze ale nie zaczynaj odrazu wlaczac moda tylko zostaw postac zeby chwile postała w miejscu Ja zauwazylem ze jak odrazu wlaczam moda to prawie zawsze wywala a jak chwile postoi to praktycznie nigdy nie wywala

( . Y . )

w26yvz-5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...