Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję administracji na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwane rangi: Helperzy i Moderatorzy
Wymagania: +15, ogarnięte mikro i głos po mutacji.
Jesteś chętny? Napisz komentarz! Wzór:

Doświadczenie z serwerami:
Na jakich serwerach byłeś w administracji:
Znajomość komend:
Umiejętność sprawdzania:
Czy mógłbyś wspomóc serwer finansowo: Tak/Nie (Jaką kwotą)
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie:
Ile dziennie godzin jesteś w stanie spędzić na serwerze:

Kilka słów o nas:
Jesteśmy serwerem, który jest w fazie tworzenia. Nasz tryb opiera się na gildiach + survivalu.
Posiadamy doświadczoną ekipę budowniczych, grafików jak i programistów.
Cechuje nas dbałość o szczegóły i jak najlepsze traktowanie współpracowników.
Co będziesz mógł znaleźć u nas na serwerze? Przede wszystkim poznasz grupę ciekawych i miłych osób.
Będziesz mógł powiększać swoje grono znajomych jak i doświadczenie w prowadzeniu serwerów.

Jeżeli jesteś chętny pisz w komentarzu lub na pw według wzoru podanego wyżej! Powodzenia!

Opublikowano

Staż w minecraft: 7lat od wersji 1.2.5 jak pamiętam dodanie creative a daty już nie za bardzo :D można powiedzieć że ze mnie minecraftowy weteran
Doświadczenie z serwerami: Dosyć spore budowniczy/technik/administator w jednym. Miałem swoje serwery , które musiałem sprzedać lub zamknąć z powodów prywatnych bo jak myślę do dziś by się trzymały , zabawę z serwerami moderowaniem itp. zacząłem od wersji 1.5.2 ;)
Na jakich serwerach byłeś w administracji: Tu akurat nie mogę się popisać musiałbym wejść na swoje stare gadu-gadu , bo jestem po krótkiej przerwie
Znajomość komend:  10/10 
Umiejętność sprawdzania: Normalna sprawa (skype)
Czy mógłbyś wspomóc serwer finansowo: Ta hajs to nie problem do +/- 50zł hajs to nie problem 
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie:  Ponieważ jak nie ja to kto :D A tak poza tym jestem osoba , która nie ma problemu nawiązać kontaktu z innymi osobami , chyba że ktoś zachowuje się jak twoja teściowa która pod początku chce cię zabić. Chodzę do technikum informatycznego znaczy aktualnie nie ale od przyszłego miesiąca tak. Jave poznałem pewnego gorącego dnia w swoim pokoju , skrypty w salonie , a samego minecrafta przed komputerem xD
Ile dziennie godzin jesteś w stanie spędzić na serwerze: Jak nie ma melanżu to +/- 5 godzin

życie życie jest nowelą 

• JimForce zmienił(a) tytuł na Poszukuję administracji na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...