Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red las, rękawica

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam,

dni na PL-u mijają, pytania w głowie się pojawiają. 

1) chciałem sobię dropnąć rękawiczkę w redlesie. niestety, moja postać to 42lvl mental i obawiam się, że mogę nie dać rady, a może? przyznaje bez bicia że czituje i będę ciskał te metki na WH, więc to idzie na plus. przyjdę również buffkiem z pomocą m1 i blogo 17 (może będzie m1 jak sie uda OZ wyrwać). moja postać ma 424 defa z silnym, i 10k hp (mam zamiar dokupić nasior 2k hp i buty 2k hp), hity w metina twardości mam po około 600. czy w ogóle miałbym jakiekolwiek podejście do metinów w red lesie? stawiam, że nie, więc prosiłbym o jakieś przybliżone wartości jakie muszę osignąć żeby te metiny uklepywać. 

2) druga sprawa, to jakie te rękawice dropią? 3h zdejmowana? czy jeśli nie zdejmowana to czy można ją sposobem na przeniesienie na depozyt zdjąć? 

3) czy ta rękawica na drop działa na częstotliwość wypadania odłamków?

jeszcze miałem jakieś pytanie ale zapomniałem lol, więc proszę na razie odpowiedź na te pytania. thxx

fb.com/myrodj

Opublikowano

Bron na 40lvl (bohatera), smiertelka +8 1,5k hp reszta bony nie znaczace, ebo +9 x3 ebonit bez bonów, czarna okragła +6, ebonit. bransa +5 500hp, buty 500hp lub skorzane +4 bez bonów (nie wiem czy odp. na strzaly dziala na driady?), zelak +6, zloty nasior +6 albo +5 bez bonów./edit: jeśli eq nie wystarczy, czy mógłby ktoś powiedziec co najpierw zmienic? jestem mentalem więc defa troche jest z samego silnego, może warto więc zainwestować w hp buty i nasior zamiast inwestować w jakiegoś żelaka (ewentualnie na 41 ale nie wiem czy to w ogole ktokolwiek ulepzsa i sprzedaje xd) albo okrągła?

czyli rękawica z IS (ta u góry na pasku) też wpływa na odłamki?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nie wiem jak wygląda sprawa na WH , ale pisze jakbyś go nie miał a więc, nie masz żadnych szans mentalem na tych metkach tzn. nawet jak jakimś cudem dojedziesz do metka, to resp cie ubije, 2-3 driady i kimasz. Z takimi obrażeniami to on zdąży 2 razy zregenerować sobie życie także nie polecam - lepiej zabrać się za bicie metków swojego poziomu bo praktycznie z każdego 45 - 80 wypada taki sam drop jedyna różnica to wartość yangów którą otrzymasz z metka(co jest mało istotne) i z broni, którą możesz potencjalnie sprzedać , ale i tak mało ludzi to robi. Farm sobie te metki na pustyni-dolinie i zarabiaj a jak koniecznie upierasz się na te rękawice to załatw sobie jakiegoś kolege i jedźcie we dwoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...