Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

√szefie youtuber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam każdego z osobna kto odwiedził ten temat:13_upside_down:

[Q&A]

Kim jestem, o co chodzi? - Jestem zupełnym #noname, nie uczestniczyłem w żadnym projekcie związanym z metinem, raczej kiedyś bawiłem się w technikowanie serwerów na game'ach ale to były tylko moje serwery stawiane na hamachi. Nadszedł taki dzień jak dziś kiedy uświadomiłem sobie że z dnia na dzień jestem coraz to starszy, brzydszy i głupszy, pomyślałem (<- hehe)  "kurczę muszę spróbować czegoś nowego, robiąc to samo co robiłem nie przynosiło mi to żadnego zysku-(nie mówię o zysku materialnym, mówię o zysku mentalnym) niby coś robisz ale jednak stoisz w miejscu" - kiedy się nad tym zastanowisz to dostajesz takiego pozytywnego kopniaka, dzięki któremu chcesz coś zrobić, rzecz jasna zrobić coś nowego. W moim przypadku chciałbym zaoferować reklamę Twojego serwera zupełnie za darmo.

Okej, coś więcej o sobie? - Mam 18 lat, nie tak dawno moje życie wywróciło się do góry nogami, moi znajomi i ludzie (całkiem obcy) uważają że z mojego życia powstałby niezły bestseller - nie chcę o tym opowiadać bo nie lubię tego tematu, wspomniałem raczej o tym żeby podkreślić że mam (przynajmniej ja tak uważam) dobry bagaż doświadczeń i z chęcią wykorzystałbym go.

Kpisz? Dzieciaku co ma bagaż doświadczeń do tego co chcesz robić? (piaczka) - Ano w moim przypadku myślę że to akurat będzie najbardziej pożądana cecha u mojego zleceniodawcy. Myślę że będę potrafił przyciągnąć do swojej sceny różne subkultury ludzi. Fakt faktem wiem że będzie to trudne, samo "subkultura" mówi że coś jednak dzieli tych ludzi ale myślę że moja specyficzna osoba podoła temu wyzwaniu.

Ziomek, to otwórz lepiej kanał z vlogami/bloga a nie bierzesz się za grę z którą chcesz połączyć swój bagaż życiowy (piaczka) - Kurczę nie mówię że nie:D tyle że akurat tego nie czuje, nie czuje się jako vloger / blogger czy coś takiego, lubię sobie pograć na dobrym privie,- najlepiej easy/medium, myślę że ogarniam w tej grze trochę więcej niż przeciętny zjadacz chleba i po niedługim zaznajomieniem się z serwerem/ rozłożeniem serwera na czynniki-exp/misje/balans postaci/nowe innowacyjne rozwiązania które pojawiły się na serwerze, wymienić wady i zalety, doradzić jak ja rozwinąłbym postać etc.

Co oferuję? ✓pełne zaangażowanie ✓szybki kontakt ✓kontakt głosowy ✓dojrzałość emocjonalną ✓dyskrecję

Czego wymagam? -> po prostu nie będę współpracował z dziećmi, nie interesuje mnie czy jesteś gruby, czy jesteś chudy, rudy, blondyn, wysportowany, czy masz dziecko, żonę, nie interesuje mnie Twoja opinia na forum, opinia Twojej sąsiadki, nic mnie nie interesuje, jeśli jesteś w porządku możesz liczyć na to samo z mojej strony. 

Forma współpracy będzie polegać na filmikach na youtubie, reklamą na grupach/forach związanych z Metin2

Kontakt: wiadomość na mpcforum (choć wiemy że forum nie działa zbyt płynnie)-to preferuje gg: 63413506, email: [email protected] 

Do usłyszenia:13_upside_down:

• Aive zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...