Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

niedziala hak na 2m

czajaaaaaaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema narazie hackow na nowa wersje 2moons expedition jak bd to pewnie ktos założy temat

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok to teraz was rozwalę wyjaśnijcie mi o co biega z tym expedition z tego co wiem to jest nowsza wersja 2m? Na EU i USA jest ona wogóle używana? Moje pytania wychodzi z tej rzeczy że ja mam starszą instalkę 2m a nie jakąś tam expedition po zrobieniu wszystkiego jak jest podane hacki chodzą mi idealnie. Vac itp super bez zarzutów może poprostu powinniście użyć tej starszej instalki i tyle xD

Opublikowano

USA pracuje w folderze 3.0.5

1. . 1. make sure ur game is updated to 3.0.5 upewnij się, ur gra jest aktualizacja do 3.0.5

2. . 2. change ur history config to 3.0.2 Historia zmian ur config 3.0.2

3. . 3. Start ur launcher and wait till its updated again to 3.0.3 and has combined the data. Start ur orbitę i czekać, aż jej ponownie zaktualizowany do 3.0.3 i połączone dane. When it starts to update to 3.0.4 stop the launcher. Kiedy zaczyna się aktualizacji do wersji 3.0.4 zatrzymać wyrzutni.

4. . 4. delete the folder 3.0.4 which is created in ur 2m folder. 3.0.4 usunąć folder, który jest tworzony w folderze 2m ur.

5. . 5. now go to C/windows/system32/drivers/etc and open HOSTS Teraz przejdź do C/windows/system32/drivers/etc i otworzyć HOSTS

6. . 6. add this line 209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com and save Dodaj ten wiersz i zapisać 209.234.247.4 2moons.acclaimdownloads.com

7. 7. change ur history config back to 3.0.5 ur historii zmian konfiguracji z powrotem do 3.0.5

8. 8. create a shortcut on ur desktop of ur dekaron_nsse.exe utworzyć skrót na pulpicie ur ur dekaron_nsse.exe

9. 9. go on properties of the new shortcut and put this line into the target C:\Programme\Acclaim\2moons\bin\dekaron_nsse.exe ,preceding (make sure this is the path where ur original dekaron_nsse is located. przejdź na właściwości nowy skrót i umieścić tę linię do docelowej C: \ Program \ Acclaim \ 2Moons \ bin \ dekaron_nsse.exe, poprzedzających (upewnij się, że jest to ścieżka gdzie ur dekaron_nsse znajduje się oryginał.

10. 10. look in properties what it says in start in if its this path C:\Programme\Acclaim\2moons\bin put your USA folder into C:\programms\Acclaim\2moons\bin\data\ Szukaj w nieruchomości, co mówi, że jeśli jej rozpoczęcie w tym ścieżkę C: \ Program \ Acclaim \ 2Moons \ bin USA umieścić w folderze C: \ programs \ Acclaim \ 2Moons \ bin \ data \

If it says C:\programms\Acclaim\2moons\ then put the usa folder in C:\programms\Acclaim\2moons\data Jeśli tak mówi C: \ programs \ Acclaim \ 2Moons \ USA, a następnie umieścić w folderze C: \ programs \ Acclaim \ 2Moons \ danych

11. 11. Start ur game with the shortcut of dekaron_nsse Ur Uruchom grę z skrót z dekaron_nsse

Now u have downgraded the game and bypassed the launcher. Teraz mają u obniżyła gry i pomijany w wyrzutni. Take care where u go to use it. Uważać, gdzie iść i go używać.

I deleted my USA folder coz it was for all maps. I skreśla mój folder USA Coz to dla wszystkich map. I hope most of u can make your own folders and maybe just make it for safer maps/dungs. Mam nadzieję, że u większości może mieć własne foldery, a może po prostu uczynić go bezpieczniejszym dla map / dungs.

Niewiem czy to dziala prosze na odpowiedz

• Dodaj nową pozycję...