Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadziej że to jest easy a nie jak reszta serwerów co niby też są easy a nie są. Wbiję na start bo od dłuższego czasu czekam na dobry serwer easy.

Opublikowano
40 minut temu, `Mentos napisał:

Mam nadziej że to jest easy a nie jak reszta serwerów co niby też są easy a nie są. Wbiję na start bo od dłuższego czasu czekam na dobry serwer easy.

Również mam taką nadzieje. :22_stuck_out_tongue_winking_eye:

38 minut temu, Jacob S napisał:

Hmmm. To jest pierwsza odsłona tego serwera?

Yup.

6 minut temu, xMox napisał:

Prezentacja MEGA! ^.^  I tak naprawdę tylko prezentacja jest ładna serwer nic specjalnego.

:10_wink:

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wchodzę i wbijam na forum. No i jest jedna myśl że technik tego serwera już coś stawiał poprzednio. 

Hmm... Z tego powodu też odczekam ale prezentacja ciekawa. ;) 

Powodzenia! 

837341413742376668518.png

Opublikowano
Przed chwilą, Evil Smile napisał:

Poleciłabym ze względu na Marysię jako opiekuna forum, ale nie polecę ze względu na reygrasa.

Co ma moderator forum do serwera??

Opublikowano
2 minuty temu, Neeson napisał:

Co ma moderator forum do serwera??

otóż mój drogi, dużo. Moderator po części reprezentuje serwer poprzez swoje zachowanie na forum. A wszyscy wiedzą jaki jest reygras. Dlatego ja nie zagram na serwerze, bo na forum jest reygras.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
5 minut temu, Evil Smile napisał:

otóż mój drogi, dużo. Moderator po części reprezentuje serwer poprzez swoje zachowanie na forum. A wszyscy wiedzą jaki jest reygras. Dlatego ja nie zagram na serwerze, bo na forum jest reygras.

Jeśli zle będzie sie zachowywal to pewnie administracja go wydali z pelnionej funkcji, wiec nie wiem w czym widzisz problem.

Opublikowano
31 minut temu, Neeson napisał:

Jeśli zle będzie sie zachowywal to pewnie administracja go wydali z pelnionej funkcji, wiec nie wiem w czym widzisz problem.

W tym, że jestem do niego uprzedzona i nie zagram, tyle. koniec.

nie zagram.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

zawitam na servie ;p

(prośba ode mnie  nie spier**lcie projektu :P bo nie mam gdzie grać xD)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
8 godzin temu, Evil Smile napisał:

Dafuq?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano
28 minut temu, √iק napisał:

tak prawde mówiąc nie ma nic ciekawego do tego jeszcze pozmieniane m1 ...

Być może dodadzą zmianę królestw na stare, była taka propozycja bynajmniej.

Powodzenia, prezentacja czytelna, zobaczymy jak wyjdzie w praniu :219_octopus:

Opublikowano

Wytłumaczcie mi jedno, ale kurwa mać szczerze: Po jaką cholerę dodajecie na serwery EASY skile G1 i potem kamykami do P? Po co na siłę zamulacie graczy zbędnymi rzeczami? Te durne kamyki ani nie będą w cenie, ani nie będą źródłem wymian itemów ani nic. Będą zbędnym syfem, który po wbiciu skili na P będzie wyrzucany z ekwipunku. Pewnie jeszcze trzeba będzie godzinę czekać czy ileś tam, żeby kolejny przeczytać. Każdy serwer easy ostatnio to wprowadza. Co nie możecie już użyć plików serwerowych z gotowymi skilami na P i się posiłkujecie ciągle tymi samymi? 

Opublikowano
20 minut temu, AveRa napisał:

Wytłumaczcie mi jedno, ale kurwa mać szczerze: Po jaką cholerę dodajecie na serwery EASY skile G1 i potem kamykami do P? Po co na siłę zamulacie graczy zbędnymi rzeczami? Te durne kamyki ani nie będą w cenie, ani nie będą źródłem wymian itemów ani nic. Będą zbędnym syfem, który po wbiciu skili na P będzie wyrzucany z ekwipunku. Pewnie jeszcze trzeba będzie godzinę czekać czy ileś tam, żeby kolejny przeczytać. Każdy serwer easy ostatnio to wprowadza. Co nie możecie już użyć plików serwerowych z gotowymi skilami na P i się posiłkujecie ciągle tymi samymi? 

Zawsze coś będą warte, a czepiasz się jakiejś pierdoły. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...