Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie bota do plemion?

Etaku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napiszcie mi jakiego chcielibyście bota do gry plemiona.pl - tzn. jakie ma mieć funkcje. W plemiona nigdy nie grywałem więc proszę o dodanie krótkiego opisu do określonej funkcji (na czym polega, co ma robić). Program będzie na desktop pisany w Javie. Nie wiem czy w ogóle powstanie, dopiero napisałem automatyczne logowanie a teraz wakacje i czasu mało (prawdopodobnie pisanie kontynuowałbym za ok. tydzień o ile nie zmienię planów rzecz jasna). Co do licencji myślę, że będzie darmowa.

Opublikowano

*Powinien posiadać proste ale i ważne funkcje takie jak synchronizacja ataków; tj: np 4 ataki wysłane w mniej niż 1 sekundę.

*Powinien posiadać opcje wysyłania perfekcyjnych ataków które wejdą o wyznaczonej godzinie co do sekundy, z jak najmniejszym odstępem ms. Bardzo pomocne do antyklina, klina etc.

powinien posiadać opcje wysyłania wyznaczonej ilości wojska w grupach. np 2000 lekkiej kawalerii wysyłasz po 1 lub 2, do wioski barbarzyńskiej na przykład by wbić osiągnięcie się przydaje. Najlepiej żeby ataki wysyłane były pojedynczo, np 2 ataki na sekundę a nie jak u niektórych po 10 ataków na sekundę za co leci ban gdyż normalnie można chyba z 5 ataków na sekundę wysłać.

Powinien posiadać opcje automatycznej rozbudowy i burzenia jednego budynku. tzn nie ma on służyć jako bot do budowania wioski bo taki jest w premium tj Menadżer Konta. Bot ma służyć np do burzenia i budowania na przykład placu, z opcją klikania ukończ natychmiast. Bardzo pomocny do wbicia osiągnięcia które wbija się monotonnie a przyśpieszanie jest darmowe i koszt niewielki.

Tak poza tym, powinien posiadać opcje farmienia  wiosek, na które był uprzednio wysłany zwiad, z możliwością zrobienia grupy wojska, które mają chodzić po wioskach.

"powinien" Sam zdecydujesz czy stać cię na ten projekt, nie chodzi o kasę ale umiejętności i chęci.

Do bota wstaw funkcję donate; jako jedyny gdybyś zrobił porządnego bota, miałbyś fory by ci kasę wysyłali w eurasach itd. Co z pewnością zachęci cię do aktualizacji.

Piszę jako jedyny, gdyż nie wyobrażam sobie płacenia za jakiegoś bota 25zł miesięcznie ;p A póki co nie było tutaj geniuszy co by stworzyli takiego bota który by działał i był za darmo; jak dla mnie może być płatny z możliwością przetestowania; mówiąc płatny, mam na myśli taki, że jak z niego zapłacę raz, to już nie będę musiał bulić w nieskończoność.

Pozdrawiam i powodzenia.

ps: oznaczone pierwsze "*" byłoby zajebiście jakbyś takie funkcje wprowadził.

Służę pomocą jeśli nie wiesz jak działa gra; przecież piszesz że nie grasz.. Wszystko wyjaśnię jak umiem.

edit: powinien też działać w tle, tzn że jak zamknę kartę (zminimalizuję) to on i tak będzie działać. To bardzo ważne.

Opublikowano

Coś myślę że to kolejna setna zapowiedź bota który nigdy nie wyjdzie.

Nawet nie wiesz ilu zapowiadało zrobienie takiego, który by jeszcze był darmowy.

śledzę różne fora, i nic nie wychodzi z tych "zapowiedzi"

Opublikowano
4 godziny temu, Sonies napisał:

Coś myślę że to kolejna setna zapowiedź bota który nigdy nie wyjdzie.

Nawet nie wiesz ilu zapowiadało zrobienie takiego, który by jeszcze był darmowy.

śledzę różne fora, i nic nie wychodzi z tych "zapowiedzi"

O cholera jakis normalny post w koncu - dzieki za wypisanie funkcji. Co do tej zapowiedzi - napisalem na samym poczatku, ze projekt to "jedna wielka niewiadoma". Na razie checi sa :D. Wszystko wymaga sporej ilosci obmyslenia zeby mialo rece i nogi, i projekt byl latwy w utrzymaniu. Jeszcze raz dzieki za normalna odpowiedz. Poki co to jest logowanie w okienku, nastepne to zaimplementowanie silnika przegladarki i polaczenie sesji z tego logowania.

Opublikowano

Zsynchronizowane ataki w prosty sposób robiło się ze starą przeglądarką opera. Jakbyś miał wybierać silnik przeglądarki do swego softa, polecam spróbować właśnie na tej.

Jaka to wersja, myślę że to była Opera Browser v12.x

Nowsza nie posiada już tych funkcji, możesz obczaić tę i inne przeglądarki pod kątem ich możliwości.

Na pewno coś znajdziesz. Pozdrawiam.

Opublikowano
13 minut temu, Sonies napisał:

Zsynchronizowane ataki w prosty sposób robiło się ze starą przeglądarką opera. Jakbyś miał wybierać silnik przeglądarki do swego softa, polecam spróbować właśnie na tej.

Jaka to wersja, myślę że to była Opera Browser v12.x

Nowsza nie posiada już tych funkcji, możesz obczaić tę i inne przeglądarki pod kątem ich możliwości.

Na pewno coś znajdziesz. Pozdrawiam.

Silnik przeglądarki bedzie z biblioteki Javy m.in. do przeglądania wioski a synchronizowane ataki i inne funkcje będą wysyłane automatycznie w postaci żądań protokołu HTTPS po wysłaniu rozkazu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...