Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

DragonHD112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie wyróżnia się niczym szczególnym, Macie NPL i to dużo na plus! popracowałbym nad banerem bo mi się totalnie nie podoba poza tym nic ciekawego Rozwijajcie się dalej

Zrób coś z tym spamem :D

Cytat

<23:08:27> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:08:32> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:08:37> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:08:42> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:08:47> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:08:52> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"

<23:08:57> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:09:02> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:09:07> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:09:12> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:09:17> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"
<23:09:22> Channel "[cspacer]▪ Adminow online: 0 ▪" was edited by "(XBOT) Admin"

Opublikowano

"Na naszym serwerze możecie być bezpieczni pod względem wycieku waszych danych lub IP. Administracja dopilnuje aby nic nie wyszło za szereg ekipy" - Ja nawet podziękuję i nie wchodzę na serwer jeśli CAŁA administracja ma dostęp do adresów ;)

Serwer się niczym nie wyróżnia, darmowy XBOT którym jest wielkim shitem, zastanowiłbym się czy ta wasza administracja jest profesjonalna bo w to wątpię ;)

Heyka!

Opublikowano
Dnia 8/4/2017 o 22:31, !х5rnι napisał:

"Na naszym serwerze możecie być bezpieczni pod względem wycieku waszych danych lub IP. Administracja dopilnuje aby nic nie wyszło za szereg ekipy" - Ja nawet podziękuję i nie wchodzę na serwer jeśli CAŁA administracja ma dostęp do adresów ;)

Serwer się niczym nie wyróżnia, darmowy XBOT którym jest wielkim shitem, zastanowiłbym się czy ta wasza administracja jest profesjonalna bo w to wątpię ;)

Heyka!

Kolego co tak cały czas najeżdżasz na tego XBot'a? Daj w końcu jakiś dowód dlaczego on jest takim 'shitem' w czym jest gorszy od innych botów. Poprzyj czasami swoje wypowiedzi jakimiś dowodami bo na razie piszesz i piszesz jaki to on nie jest. 

Opublikowano
3 minuty temu, RazorMeister napisał:

Kolego co tak cały czas najeżdżasz na tego XBot'a? Daj w końcu jakiś dowód dlaczego on jest takim 'shitem' w czym jest gorszy od innych botów. Poprzyj czasami swoje wypowiedzi jakimiś dowodami bo na razie piszesz i piszesz jaki to on nie jest. 

Nie wiedziałem że jesteś moim fanem co śledzi moje posty ^.^ 

Bo jakbyś dobrze popatrzył to tylko raz najechałem na XBOTa czyli w tym poście. I teraz drugi raz, tak jest wielkim gównem, w czym jest gorszy? Popatrz na funkcje np. ABota vs. XBota ;)

I nie jesteśmy na "TY" żebyś do mnie mówił "Kolego" więc proszę cię o łaskawie "Uciszenie" mordki ;) Nie pozdrawiam, cya!

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Nie wiedziałem że jesteś moim fanem co śledzi moje posty ^.^ 

Bo jakbyś dobrze popatrzył to tylko raz najechałem na XBOTa czyli w tym poście. I teraz drugi raz, tak jest wielkim gównem, w czym jest gorszy? Popatrz na funkcje np. ABota vs. XBota ;)

I nie jesteśmy na "TY" żebyś do mnie mówił "Kolego" więc proszę cię o łaskawie "Uciszenie" mordki ;) Nie pozdrawiam, cya!

Dobrze powiedziane, popatrz na funkcje bo chyba wielmożny Pan tego nie zrobił. Tylko niech Pan porówna sobie funkcje darmowej wersji z darmową lub płatnej z płatną bo moja darmowa nie równa się płatnej wersji Armeera ;)

Opublikowano
2 minuty temu, RazorMeister napisał:

Dobrze powiedziane, popatrz na funkcje bo chyba wielmożny Pan tego nie zrobił. Tylko niech Pan porówna sobie funkcje darmowej wersji z darmową lub płatnej z płatną bo moja darmowa nie równa się płatnej wersji Armeera ;)

Płakać będziesz że ktoś hejtuje twojego gówno bocika? To jest tylko moje zdanie więc proszę cię pyszczek zamknij.

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Płakać będziesz że ktoś hejtuje twojego gówno bocika? To jest tylko moje zdanie więc proszę cię pyszczek zamknij.

Tylko chciałem zauważyć, że Pan to robi bezpodstawnie nie podając przy tym żadnych argumentów. A o swoje projekty trzeba dbać ;) Może Pan tego nie wie bo żadnego nie miał albo nie umie, ale już nie będę wnikał. Pozdrawiam.

Opublikowano
18 minut temu, RazorMeister napisał:

Tylko chciałem zauważyć, że Pan to robi bezpodstawnie nie podając przy tym żadnych argumentów. A o swoje projekty trzeba dbać ;) Może Pan tego nie wie bo żadnego nie miał albo nie umie, ale już nie będę wnikał. Pozdrawiam.

Projekty? Kilka jest tyle że nie pod aplikację TeamSpeak. Więc proszę cię wyjdź bo się nudny robisz :* Czekam na warna od KIEROWNICZKI.

Opublikowano
4 minuty temu, !х5rnι napisał:

Projekty? Kilka jest tyle że nie pod aplikację TeamSpeak. Więc proszę cię wyjdź bo się nudny robisz :* Czekam na warna od KIEROWNICZKI.

Szanowny !x5rni,

Chciałbym cię poinformować, że to, co aktualnie przeczytałem, w naszą stronę jest śmieszne, wypowiadasz się o x-Bocie (Osobach trzecich), więc postanowiłem specjalnie dla ciebie poświęcić 5 minut mojego czasu, który jest cenny.

Wypowiadasz się na temat darmowego bota x-Bot, mówisz, jaki on (Zjebany jest), lecz zadam ci normalne pytanie, na które poprosiłbym odpowiedzi.

- Zrób coś takiego i pokaż, że jesteś lepszy lub znasz się lepiej niż my, który jest darmowy, nawet poszukaj, który jest taki jak nasz.

Też prosiłbym bym ciebie o argumenty, bo na razie piszesz puste słowa, które nic nie wnoszą, może ból cię ściska, że nasza aplikacja podbija polską scenę? Lub jesteś kolegą Armera, który prowadzi Abot'a albo Przemka, który prowadzi mBot'a.

To jest mój ostatni post w twoją stronę, bo z tego, co można zobaczyć po twoich postach (Nie posiadasz wieku, który powinien być na MPC + 14 - Tak myślę, że administracja powinna blokować takich jak ty.), jeżeli nie będziesz utrzymywał kultury, jaka obowiązuje na forum, zgłoszę to do administracji.

Pozdrawiam główny założyciel x-Bota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...