Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do AMD Phenom

I am CALM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy kartę muszę mieć pod stosowaną do mojego aktualnego "sprzętu" czy też mogę sobię ja kupić "od tak". 
Nie patrzę za czymś drogim, jako iż mój sprzęt jest dość stary, a budżet ograniczony. 
Karta może być używana, lecz wolał bym tego uniknąć, ponieważ, nie chciał bym jej "szybko stracić". 
Kwota którą chciałbym przeznaczyć na taką kartę waha się w granicach 500zł max. 
Kartę zamierzam wykorzystać "do gier", najczęsciej grywam CSGO, LOL, od czasu do czasu GTAV, nie obraził bym się gdyby, karta była w stanie uciągnąć również inne gry, ponieważ 500zł to jest dość dużo. 
Jeśli będzie trzeba coś podać, a o tym zapomniałem - piszcie, postaram się w miarę szybko dopisać te rzeczy. 
Opublikowano
1 godzinę temu, I am CALM napisał:

czy kartę muszę mieć pod stosowaną do mojego aktualnego "sprzętu" czy też mogę sobię ja kupić "od tak". 

no musisz.. bo np. do core 2 duo nie wsadza sie 1080 Ti.

podaj cały sprzęt wraz z asilaczem.

Opublikowano
Przed chwilą, rauespl napisał:

podaj cały sprzęt wraz z asilaczem.

Czy, screen'y z cpu-z + dopisanie zasilacza, będzie wystarczało? Jeśli tak, biorę się do roboty, lecz jeśli nie to może mi to zająć dłuższą chwilkę..

Opublikowano

AMD Phenom(tm) II X4 840 
8gb ram
Jedyne co jestem wstanie wyczytać z zasilacza to: "Nexus 530 watt"

Jest to prawdopoodbnie ten Nexus RX-5300 530watt, ponieważ na internecie nie moge znaleźć innego "530watt nexus" oraz wyglądowo też jest podobny

Opublikowano

szczerze, nie jestem pewien co do tego zasilacza.. warto go wymienic na cos pewnego..

co do samej karty to GTX 1050, ale jest ona na wyrost do twojego procka + jakis uzywany fortron 350w.

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Karta graficzna do AMD Phenom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...