Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nebris.pl [Medium/Hard]

Sebekxz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer został wprowadzony jeden z większych update.

Temat:

http://forum.nebris.pl/aktualizacja-serwera-16092017r-t6469/?tab=comments#comment-20307

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Online jest jak na serwer Hard w sumie i tak dużo około 400 osób gra także jest z kim pograć ;)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano
25 minut temu, TM-r3acT napisał:

co masz na mysli

Wiesz, ja rozumiem że hard itd , nie ma co zmieniać bo nie temu służy serwer. Tak naprawdę w grze oprócz kilku skrzynek z metków dostępnych nie ma nic ciekawego do dropienia, miło by było zobaczyć coś np typu cor draconis, zbierasz jakiś tam odłamek metina i wymieniasz na coś tam .. Macie autorksie dungi, bardzo duży plus za to :) Tylko mam na myśli coś w prostym dropie, jakieś unikatowe itemki do zdobycia by było więcej chęci zdobycia tego i świadomość, że mało kto ma takie coś . Tak wiem, że za takie coś można traktować np broń 75 + 50% średnie, ale chodzi mi o zupełenie nowe autorskie pomysły :) Jeśli źle mówię to trudno, skrytykuj mnie i też będzie dobrze :)

/

Opublikowano
46 minut temu, p4w6i napisał:

Wiesz, ja rozumiem że hard itd , nie ma co zmieniać bo nie temu służy serwer. Tak naprawdę w grze oprócz kilku skrzynek z metków dostępnych nie ma nic ciekawego do dropienia, miło by było zobaczyć coś np typu cor draconis, zbierasz jakiś tam odłamek metina i wymieniasz na coś tam .. Macie autorksie dungi, bardzo duży plus za to :) Tylko mam na myśli coś w prostym dropie, jakieś unikatowe itemki do zdobycia by było więcej chęci zdobycia tego i świadomość, że mało kto ma takie coś . Tak wiem, że za takie coś można traktować np broń 75 + 50% średnie, ale chodzi mi o zupełenie nowe autorskie pomysły :) Jeśli źle mówię to trudno, skrytykuj mnie i też będzie dobrze :)

rozwiń swoją myśl na temat unikalnych przedmiotów w dropie, co taki przedmiot miałby wnosić w gre?

Opublikowano

Ile online na obecną chwile? licznik nie jest przekręcony czy cuś, dużo botów chodzi mi o rzeczywistą liczbę graczy ;]

Opublikowano
Dnia 17.09.2017 o 22:11, TM-r3acT napisał:

rozwiń swoją myśl na temat unikalnych przedmiotów w dropie, co taki przedmiot miałby wnosić w gre?

To tylko moja skromna myśl i dla jednej osoby się nie wprowadza systemu do gry, chyba nie trzeba tłumaczyć co to unikatowy przedmiot i chęć jego posiadania ? Coś na zasadzie metina z 2008-10 roku gdzie aby mieć hwanga ludzie pobierali chińskie serwery i język nie przeszkadzał im nawet :) Pomyśl o tym, zaproponuj coś na forum aby ludzie mogli swoje zdanie wyrazić i ewentualnie działaj, gwarancję że na takie systemy skuszą się ludzie masz pewną  i możesz tylko licznik online w górę podbić :)

/

Opublikowano

Dnia 22.09.2017, godzina 23:05 odbyła się przerwa.

Wprowadziła:
- Zwiększono szansę na drop Odłamków Smoczego Kamienia
- Naprawiono misję 'Ofiara' od Yang-Shin
- Naprawiono problem z Szamanem (
powyżej 150 szybkości ataku gubi drugi hit) <- trzeba zaktualizować klienta gry
- Zwiększono szansę na drop Piasku Kwarcowego
- Naprawiono problem z podnoszeniem Olejku Niebios
- Aby wytworzyć Kamień Czerw. Płomienia potrzeba od teraz 1 perłe, nie 3 (
Nie oddajemy pereł ;) )

Opublikowano

Dnia 25.09.2017, godzina 20:10 odbyła się przerwa.

Wprowadziła:
- Usunięto z gry blokowanie ekwipunku (prawdopodobnie był jednym z powodów wyłączania samoczynnie klienta gry)
- Poprawiono szybką zmianę ekwipunku (prawdopodobnie był jednym z powodów wyłączania samoczynnie klienta gry)
  * Wprowadzono także kilka fixów do szybkiej zmiany, które mogły lagować serwer gry
- Poprawiono aktywowanie nowego pakietu premium z ItemShop
- Od teraz nowe konta będą miały przypisywany pakiet premium od razu przy rejestracji

Opublikowano
12 godzin temu, TM-r3acT napisał:

Dnia 25.09.2017, godzina 20:10 odbyła się przerwa.

Wprowadziła:
- Usunięto z gry blokowanie ekwipunku (prawdopodobnie był jednym z powodów wyłączania samoczynnie klienta gry)
- Poprawiono szybką zmianę ekwipunku (prawdopodobnie był jednym z powodów wyłączania samoczynnie klienta gry)
  * Wprowadzono także kilka fixów do szybkiej zmiany, które mogły lagować serwer gry
- Poprawiono aktywowanie nowego pakietu premium z ItemShop
- Od teraz nowe konta będą miały przypisywany pakiet premium od razu przy rejestracji

Darmo się produkujesz niestety...

Opublikowano

Dnia 29.09.2017, godzina 22:50 odbyła się przerwa.

Wprowadziła:
- Edytowano nagrody z misji (ilość otrzymywanego doświadczenia z misji nie było ruszane):
  * Na start dostaje się przedmioty+7
  * Polowanie lv.2 - Nagroda: Broń lv.5+7
  * Polowanie lv.5 - Nagroda: Zbroja lv.9+7
  * Polowanie lv.10 - Nagroda: Zbroja lv.18+7
  * Polowanie lv.35 - Nagroda: Ebonitowe Kolczyki+6
  * Polowanie lv.45 - Nagroda: Tarcz lv.41+6
  * Polowanie lv.55 - Nagroda: Zbroja lv.54+6
  * Polowanie lv.65 - Nagroda: Tarcza lv.61+6
  * Poboczny quest od lv.11 - Nagroda: 35.000 Yang
  * Poboczny quest od lv.12 - Nagroda: 40.000 Yang
  * Poboczny quest od lv.19 - Nagroda: Kolczyki lv.15-lv.20+7
  * Poboczny quest od lv.20 - Nagroda: Srebrna bransoleta+7
  * Poboczny quest od lv.21 - Nagroda: Broń lv.20+7
  * Poboczny quest od lv.23 - Nagroda: Hełm lv.21+7
  * Poboczny quest od lv.25 - Nagroda: Buty lv.29+7
  * Poboczny quest od lv.33 - Nagroda: Broń lv.32+7
  * Poboczny quest od lv.34 - Nagroda: Zbroja lv.34+7
  * Poboczny quest od lv.44 - Nagroda: Hełm lv.41+6

Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 15:23, TM-r3acT napisał:

pustki to masz na ravie

Pustki to masz w twoim łbie. Odczep się od Ravie, nie moja wina że przez start Ravii wasz Nebris się wysypał. xD

Opublikowano

Serwer jest spoko, bardzo przyjemny do gry ale wydaje mi się, że potrzebuje sporej aktualizacji na wyższych poziomach, by było warto wbijać 90 + bo z tego co zauważyłem, to większość co wbiła wyższy lv to albo sprzedaje eq,yangi albo całkowicie kończy grę z nudów. No i jak na taką reklamę, na serwerze powinno być o wiele więcej osób. Btw nebris s1 był o wiele lepszy, przynajmniej mi się lepiej grało no ale cóż. 

xD 

Opublikowano
Dnia 30.09.2017 o 19:55, WayneRavia napisał:

Pustki to masz w twoim łbie. Odczep się od Ravie, nie moja wina że przez start Ravii wasz Nebris się wysypał. xD

dlaczego Ty mnie obrażasz? czy ja gdzieś pocisnąłem Twoją osobę? Pocisnąłem tylko Twój czy nie Twój rework serwera x100, co do graczy nie sądzę:)

Opublikowano

380 online :/

nie ma gdzie grać.... 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
38 minut temu, Arroo #prowo napisał:

380 online :/

nie ma gdzie grać.... 

Idąc takim tokiem jak ty i inni gracze to nigdy nigdzie nie będzie gdzie grać. Wbiłbyś ty i inne 200 osób które tak piszę to by już było 580 :P 

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Opublikowano
18 godzin temu, TM-r3acT napisał:

dlaczego Ty mnie obrażasz? czy ja gdzieś pocisnąłem Twoją osobę? Pocisnąłem tylko Twój czy nie Twój rework serwera x100, co do graczy nie sądzę:)

Jesteś po prostu chamski.. A głupie komentarze zachowaj dla siebie. Żałosna zachowanie administracji, nie dziwie się że odchodzą gracze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...