Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ściągnąłem sobie Get-Horse 1.0 i niby klika na zdjęcie konia cały czas i mi przywołuje szybciej :-) Ale jest tam parę virusów...... Nie wiem czy powinny być wiry w czymś co klika tylko na zdjęcie więc się chciałem was zapytać:-))) Oto skanik do tego Get-Horse 1.0 :

http://www.virustotal.com/analisis/9d69249a0649b57637aae2c3e2fc2a91dbf91ea7e7d6faf99d663e80b2abdc11-1275981259

 

Napiszcie czy coś jest tutaj groźne bo 5 wirów w pliku co samo klika w zdjęcie to trochę za dużo xDDD Dam - lub + kto jak woli :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

 

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Ja bym tego nie ściągała. To są trojany. Są bardzo groźne. Usuń to! Jakiego masz anty?

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Jakie Bzdury Nie ma to żadnego wira tylko Symuluje ruchy myszka szybciej klikajac :)

 

A Ci co Upieraja sie ze to trojanto sie nie znają. Nic nikomu sie z kompem nic nie stalo i nie stanie Zapewniam Was

 

 

@DOWN

 

Nie.Ja jestem twórcą tego bota i Nie ma Wirusa chyba wiem najlepiej .NIE MA KRYLOGGERA ANI WIRUSA!

Opublikowano

Też odpowiem że w tym nic nie ma, tzn jest ale nie groźne. :)

Dla pewności bo twórcy nie zawsze trzeba wieżyc. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...