Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Waleczni.eu ponownie wystartowało, Informuję iż pliki sprzedałem innej osobie, inżymierem w grze jest xtreme383.

Co do gry, zostałem reklamatorem serwera, ponieważ szkoda mi mojej pracy i chcę aby innym poszło lepiej niż mi, temat bedzie aktualizowany i będe przekazywał informacje na temat rozwoju gry.

Na ta chwilę zapraszam na http://waleczni.eu do wyboru są dwa serwery.

Fanpage : https://www.facebook.com/Walecznieu-Gra-Online-637197133058184/

Opublikowano

Nie skorzystam z powodu ostatatniego incydentu, gdzie właściciel naciągną innych tylko na kasę, gdy zobaczę, że serwer faktycznie trzyma się z kilka miesięcy to może dopiero wpadnę. Nowy developer to i tak  nic, wole nie marnować na tą chwile czasu 

Opublikowano
14 godzin temu, Alexss napisał:

Nie skorzystam z powodu ostatatniego incydentu, gdzie właściciel naciągną innych tylko na kasę, gdy zobaczę, że serwer faktycznie trzyma się z kilka miesięcy to może dopiero wpadnę. Nowy developer to i tak  nic, wole nie marnować na tą chwile czasu 

niestety ale muszę się z tym zgodzić. . ceny za rubiny sa podwyższone albo ilość rubinów za tą cene jest zmniejszona niż w poprzedniej edycji. Ale tak czy siak gra stała sie nudna. zagralam 5 minut i odechciało mi się.

Pliki sprzedałes innej osobie ktora postawiła to samo bez żadnych nowości tylko ceny sa zwiększone. 

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

dalej nad tym pracujecie? pamiętam jak startowaliście, to chyba z 1,5 roku temu już było albo i więcej :P 

captcha w rejestracji nie działa i nie da się zarejestrować.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...