Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brawa.

TrauceR1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie pisałem w tematach o tym że moderator tego działu narusza prawa i to w bardzo chamski sposób kopiując nie swoje tutoriale i przypisując sobie ich zrobienie.

Napisałem posty w tematach lecz nasz dzielny mod je pousuwał i dał mi bana już wcześniej rozmawiałem z administracją na pewno tego tak nie zostawię. Bo idiota który sobie pokopiował parę tutoriali na pewno nie powinien być modem !

Opublikowano

to już każdy wie. a wiesz co za to że go poprawiasz , lub masz ty racje hmm to właśnie dostałem bana:O czyli za nic a trotiale kopiuje z hackers.pl juz kilka moich tu było . Prosze MEDATORA tego forum o blocka dla medatora działu KalOnline.

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

aaa i mam sprawe chcę żeby administracja odblokowała mi drugie konto .. nick:Sobsoon bo ten koles dal mi jakiegos bana za free .. zreszta sami zobaczcie co w tytule wpisal... dziekuje.

d033441ba9246e5d.gif To Wszystko Różni Się Grą ! Ucz Się PRZEGRYWAĆ To Napewno Wygrasz!

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

Pipr ty ejstes pozytywnym noobem..;O

szkoda ze mi tamte konto zablokowałes pipr mi napisał..

bd mugł spamowac tutaj ale daj mi pierw na serv. Xiu 2kkk to bd tu mial oponad 1000+ postow <wow> jestes zzal! a bana dostalem za free;O

13869.gif

27617.gif

28092.png

28106.gif

15221.gif

5390.png

lolek8yz1.gif

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano
Pipr ty ejstes pozytywnym noobem..;O

bd mugł spamowac tutaj ale daj mi pierw na serv. Xiu 2kkk to bd tu mial oponad 1000+ postow <wow> jestes zzal! a bana dostalem za free;O

Sorry ... Ale kto Cię uczył polskiego ? to cie pomszczę.

Opublikowano

owned

kolejny ban za debilny sposob wyrazania swojego zdolowania i checi zabicia sie

• Dodaj nową pozycję...