Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O JKW zapomnij, 99% służących w jednostce to absolwenci szkół wyższych albo wyższych  wojskowych, żadnego z powyższych nie posiadasz.

Jak widać  z wypowiedzi nie raczyłeś też  nawet odwiedzić WKU. Tak samo nie wiesz że by w ogolę się starać do JKW należy już mieć kontrakt w ramach Narodowych Sił Rezerwowych czyli być żołnierzem przynajmniej kilka  lat. 

Tatuaż nie ma znaczenia, nie istnieje żaden przepis poza przyjętymi ramami dobrego wychowania i gustu pod względem wyglądu tatuażu i jego tematu. W sumie im mniej go widać tym jest mało ważne że go masz. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A po co robisz sobie tatuaż, chcesz się oszpecić na całe życie?... Z wojskiem o ile się nie myle to jest tak że tatuaż nie może być widoczny przy krótkim rękawku

Opublikowano

Uwielbiam posty w stylu, to znaczy opinie: oszpecić się na całe życie.

Ale pomijając to; mówię co powiedzieli ZNAJOMEJ (nie mi, OPOWIEŚĆ), która była teraz na testach w woju. Ma tatuaże, dwa. I nic na to nie powiedzieli, a jeden jest w widocznym miejscu. Poszła na zwykłego żołdaka (szeregowy?). W zasadzie to nic jej na ten temat nie powiedzieli, ale jak mówię to tylko ZDANIE, które słyszałem, a nie przeżyłem. 

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...