Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiona Klasa W Bf:Bc2

HwDkk

Ulubiona klasa  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest wasza ulubiona klasa w BF:bc2

• Szturmowiec
      26
    • Medyk
      9
    • Mechanik
      13
    • Zwiad
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim chciałbym sie was spytac jaka jest wasza ulubiona klasa i broń do tej klasy

Moja to mechanik bo moze roz******** czołg a bron to PP2000

Prosze o uzasadnienie wyboru

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

siema ja bym oczywiście wybrał szturmowca, ponieważ jest to "uniwersalna" klasa posiadająca granatnik, jest to trochę mieszanka medyka i mechanika (jest to moje zdanie), a najlepsza broń to M4A1

Pozdro all !! ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja pitole.. widac ze z COD'a przeszliscie do BFa ;]

w BFie klase sie wybiera od sytuacji a nie jaka ci sie chce bo grac trzeba zespolowo a ni jak w CSie albo w CODzie latasz sam kampisz i zabijasz..

GunzAlex.png
Opublikowano

Agree z upem, mimo wszystko uważam, że M95 się troszkę za długo ładuje ;P Lubie M416, zaraz odblokuje sobie M16A2, więc myślę, że najlepiej mi się gra szturmowcem, ale to od sytuacji.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Tak się składa że ja biegam Mechanikiem z PP2000 i BPP ( broń przeciw pancerna(również przeciw ludzka :D) ) , i do PP2000 cel. na śr. odległości i wymiatam...

mój nick w grze to matikusz

aqcu39P.png
Opublikowano

I co z tego że wybiera się od sytuacji jest ankieta pytaja ci odpowiadasz i tyle a nie dyskutujesz każdy najlepiej sie czuje we własnej profesji i taką zaznacza.

Opublikowano

I co z tego że wybiera się od sytuacji jest ankieta pytaja ci odpowiadasz i tyle a nie dyskutujesz każdy najlepiej sie czuje we własnej profesji i taką zaznacza.

idz graj w counter strike , ta gra nie jest dla ciebie :)

GunzAlex.png
Opublikowano

Szturmowiec może mieć granatnik itd :rolleyes: najlepsza bron imo to XM8 prototype i M60 :rolleyes:

...

Opublikowano

Ja gram w zależności kogo potrzeba jak w sqad rushu nikt nie gra medykiem to ja zagram mam wszystkich na maxa odblokowanych ;D ale najbardziej i najlepiej gram enginerem mój nick patrykjj jak coś ;)

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Opublikowano

Mechanik. Dopiero co zacząłem ale jakoś mi idzie rozwalać z czołga. ;)

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Zależnie od sytuacji i mapy wybieram inne klasy ale chyba najbardziej lubię Szturmowca i M416 na średni dystans i na większy M16A2, chociaż lubię trochę sobie posiedzieć w krzakach jako zwiad z M95

Mariuszw13.png
Opublikowano

sry że się wcinam nie w swój klimat ale wydaje mnie się że najlepszy jest szturmowiec ale zwiadem też bym pobiegał ;)

nie mój klimat bo nie grałem w BF BC2 ale z chęciom zagram także niech ktoś kopsnie mi linka czy coś w tym stylu z góry dzięki :)

a i jeszcze BF BC2 bije na glowę coda 6 ( moderwarfare 2) choć jeszcze nie gralem <_<

1325845644-U48159.gif
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

szturm , P XM8 na razie ... gram od 2 dni, na razie nie ogarniam trochę ;D

dlaczego ? proste mogę w chwilę zniszczyć budynek w którym się ktoś campi

kładziesz ammo pod nogi i walisz z granatnika ;)

Opublikowano

Lenart, ale P XM8 oraz ammo to assault nie recon? a tak btw to jak ja zaczynalem to tez bylo jedno wielkie OMFG i WTF xD a jakie pro kd ratio mialem... 0.25 :O A w ankiecie wybralem snajpera bo z WH fajnie sie capmi z bolt action ;D. Ale szturmo tez lubie zagrac.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

hah prawda xD

coś mi się porypało ;D dużo osób pisze że zwiad, to mi się coś ubzdurało xD

dzięki że poprawiłeś ;)

no ja mam aktualnie 0.49, czasem zatrzymuję się na drodze i podziwiam wybuchy ;D (taka grafa to dla mnie nowość) xD

Opublikowano

Ehh ... To zależy od sytuacji, mapy, i ile np. Szturmowców jest w team. Trzeba po prostu umieć grać każdym :]

34440.jpg SAMP 4 EVER

34240.gif

34223.gif

34057.png

7015.png

26081.jpg

sygnaturka6kh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...