Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Tasmania - zarobek

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, znacie może jakiś zarobek na 44lv? jakby co mogę wbić większy, mam rękawice na 7dni z isa + z gry na jeszcze 2h +/-.

Moje eq :

lwia zbroja 9 5b mix, ebo 9 5b 10 miecze 10 sztylety 20 diabły reszta syf, bransy nie mam bo spaliłem ale szukam 1,5k hp jakieś, buty 5b 1,5khp 10 strzały 10 kryt reszta syf, naszyjnik 5b 1,5k h reszta syf

tarcza na 41 +6 i zelak +9. mam 9k hp prawie 500 defa + buffa 35 lv pomoc m3 blogo m2.

Dropie odłamki ale na dwa sklepy wychodzi mi około 3,2kk czyli 1h/3.2kk nie wiem czy to dużo czy mało, teraz 5kk włożyłem w odłamki energii bo dużo ludzi zauazyłem to kupuje np. wczoraj srpzedawałem gościowi z  topki odłamki to sie pytał czy mam kryształy energii bo za 2,8 by wziął,a na złożenie jednej paczki 200szt wydaje 1,4kk czyli zarobek o połowe większy wydałęm 5kk i na razie nie schodzą ale myśle, ze to kwestia dnia,dwóch.

A i zapomniałem o skillach: duchowe m5 silne m6.

Jakieś pomysły?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...