Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Prywatny Serwer SRO - Projekt

OwnageTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Michał, mam poważne plany postawienia wreszcie jakiegoś stabilnego, polskiego serwera SRO. Zajmuję się zawodowo reklamą, grafiką, programowaniem. Posiadam własny serwer dedykowany ( Intel  I7-6700K 4GHz /4.2GHz, 64GB DDR4 ECC 2400 MHz, 1x480GB SSD ). Potrzebuję kogoś kto technicznie ogarnie instalację i konfigurację wszystkich plików, postawi działający serwer, stronę, clienta. Gwarantowane stałe wynagrodzenie za współpracę. W dalszej kolejności wspólnie z członkami tego forum obmyślimy strategię i najbardziej "grywalne" ustawienia, staty itd. Zapraszam do kontaktu: Fulo, mietex512, radasek.

PS. Nie jestem dzieckiem, który pod wpływem impulsu chce dla zabawy odpieprzyć fuszerkę :) jestem poważnym człowiekiem i równie poważnie podchodzę do tematu tego serwera. Planuję długoterminowy projekt.

Opublikowano

Moim zdaniem już teraz lepiej przemysleć wizję serwera.

Nie sztuką jest postawić pliki tak aby gra działała i tyle. Sztuką jest tak ogarnąć pliki, aby gameplay był taki jaki tego chcemy :).

Niestety nie pamiętam już tych spraw, ale będę co jakiś czas zerkać i doglądać jaki obrót przyjmą sprawy :).

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym sie dowiedzieć jak idą prace nad projektem ?

Od dłuzszego czasu szukam servera godnego uwagi a na serwerowni Polskiej zagoszczę na dłużej :) 

Pozdrawiam i życze powodzenia :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...