Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Jaka cena TS3BAHU LTD?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ile kosztuje kupienie serwera z 50 slotami z hostingu ts3bahu? To jakoś miesięcznie się opłaca? Jak to jest? Będzie wdzięczny jak mi pomożesz!

• PGS zmienił(a) tytuł na jaka cena TS3BAHU LTD?
Opublikowano

50 Slotów kosztuje 43.50zł

Za tą cenę otrzymujesz wiele tzn: 

- Szybki, doswiadczony support

- Stabilnosc

- Jak są jakies prace techniczne to powiadamiają na fanpage

Polecam

logo.png

Opublikowano

poważnie bahu? mało ostatnio było negatywów?

w tej samej serwerowni masz net-speak.pl lub multigaming i znacznie taniej i znacznie lepiej.

Opublikowano

Koszt 50 slotów to 34.80 zł po użyciu kodu rabatowego "IN3TIME", kod obniża cenę o 20%.

Dnia 1.08.2017 o 23:55, osobnik napisał:

poważnie bahu? mało ostatnio było negatywów?

w tej samej serwerowni masz net-speak.pl lub multigaming i znacznie taniej i znacznie lepiej.

Tylko, że żaden z tych negatywów nie miał potwierdzenia :) Puste negatywy też są bez sensu. 

Opublikowano
53 minuty temu, RobertUnder napisał:

Koszt 50 slotów to 34.80 zł po użyciu kodu rabatowego "IN3TIME", kod obniża cenę o 20%.

Tylko, że żaden z tych negatywów nie miał potwierdzenia :) Puste negatywy też są bez sensu. 

HAHAHA Hipokryzja lvl hard od kiedy to potwierdzone informacje są niepotwierdzonymi negatywami dla przykładu dajmy tu zachowanie pani Pauliny aka technika administracji hostingu która bez jakiejkolwiek wiedzy na temat polskiego prawa pisała do 1 osoby i jej rodziny na co są dowody i w dodatku chciała uzyskać dane osobowe innej osoby. I taka osoba nazywa się prawnikiem. Jeszcze grozili sądem do którego gdyby poszli to sami narobili by sobie kłopotów choćby przez znieważenie jakiego dopuściła się pani Paulina i nieuprawnioną próbą pozyskania danych osobowych czym pokazała swoją niekompetencję bo który do licha poważny prawnik szuka kogoś danych osobowych na fb, od tego są organy do tego uprawnione w tym przypadku policja która działałaby na wniosek sądu.

Następnym aspektem który skłania do niekorzystania z ts3bahu jest to fakt iż jest to firma Brytyjska a nie polska więc z podatku rozlicza się w Wielkiej Brytanii i w sumie nic bym do tego nie miał gdyby nie fakt że kradną klientów Polskiej Firmie która podatek odprowadza w naszym kraju (chodzi o hosteam.pl). Jeśli chodzi o dowód na to to sam byłem świadkiem jak banda ts3bahu namawiała 1 serwer na przejście na bahu.

@topic

Kupuj bezpośrednio od polskich firm Hosteam.pl najlepszy wybór pod teamspeak3. #Nie_Daj_Zarobić_Cebuli #Stop_Hipokryzii

Opublikowano
23 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

HAHAHA Hipokryzja lvl hard od kiedy to potwierdzone informacje są niepotwierdzonymi negatywami dla przykładu dajmy tu zachowanie pani Pauliny aka technika administracji hostingu która bez jakiejkolwiek wiedzy na temat polskiego prawa pisała do 1 osoby i jej rodziny na co są dowody i w dodatku chciała uzyskać dane osobowe innej osoby. I taka osoba nazywa się prawnikiem. Jeszcze grozili sądem do którego gdyby poszli to sami narobili by sobie kłopotów choćby przez znieważenie jakiego dopuściła się pani Paulina i nieuprawnioną próbą pozyskania danych osobowych czym pokazała swoją niekompetencję bo który do licha poważny prawnik szuka kogoś danych osobowych na fb, od tego są organy do tego uprawnione w tym przypadku policja która działałaby na wniosek sądu.

Następnym aspektem który skłania do niekorzystania z ts3bahu jest to fakt iż jest to firma Brytyjska a nie polska więc z podatku rozlicza się w Wielkiej Brytanii i w sumie nic bym do tego nie miał gdyby nie fakt że kradną klientów Polskiej Firmie która podatek odprowadza w naszym kraju (chodzi o hosteam.pl). Jeśli chodzi o dowód na to to sam byłem świadkiem jak banda ts3bahu namawiała 1 serwer na przejście na bahu.

@topic

Kupuj bezpośrednio od polskich firm Hosteam.pl najlepszy wybór pod teamspeak3. #Nie_Daj_Zarobić_Cebuli #Stop_Hipokryzii

Przez ciebie muszę odbiec od tematu.

1. Jak może kraść klientów hosteam?  By serwer stał stabilnie na hosteam trzeba wydać 500 zł miesięcznie za sam dedyk + filtry z 600 zł miesięcznie, ludzi na to nie stać więc szukają hosting. 

2. Mieszka w Brytanii więc ma tam zarejestrowana firma, ale prowadzi ją w Polsce korzystając z Polskich hostigów, w Polsce dokupuje filtry i to w Polsce gwarantuje tą stabilność którą ja i tak jak widać reszta dużych serwerów oczekuje bo przechodzą samego, bo widzą jakie są serwery i że nie mamy problemów z atakami dlatego przychodzą na Bahu tak jak my.

3. Nie kradnie klientów z Polski bo sam kupuje serwery w Polsce więc tak jak Ci pisałem koszt dla jednej osoby za dobre zabezpieczenia w hosteam to 1100 zł a Hunter pewnie ma maszynę za więcej kupioną i dzieli to na klientów takich jak np ja i nie płacę 1100 zł tylko 70 zł za to samo zabezpieczenie co bym mógł sobie wykupić za 1100 zł. 

4. Paulina nie jest prawnikiem tylko Technikiem Prawa Administracji, ona tylko reprezentuje Huntera w Polsce jako jego pełnomocnik oraz doradza w sprawach prawnych.

(wpisz sobie w google kto to Technik Prawa Administracji bo widzę, że nie wiesz)

5. Ktoś Ci atakuje serwer, grozi, wyzywa, etc... Nie robisz z tym nic? Siedzisz i płaczesz w rogu? Oni postanowili działać i pokazać rodzicom co ich synek robi w internecie.

Dam Ci przykład grupa na fb Hajsownicy, jeżeli ktoś wyzywał szkalował itp ludzie robili tego zdjęcia i wysyłali do jego szkół rodziny etc...

To już było dawno i do teraz wiele osób z tego korzysta i tak działa sam pewnie tak robisz a teraz nagle hejcisz innych ehhhhh troszkę samokrytyki.... 

I tyle w tym temacie nie będę już kontynuować tej bezsensownej rozmowy, ja tylko chce prawdopodobnie nowemu klientowi pokazać jaka jest prawda by nie kierował się opinia osób, które piecze dupka bo komuś innemu się udało a, że jesteś typowym polaczkiem to po prostu zazdrościsz innym...... 

I tyle w tym temacie :) 

Opublikowano
8 godzin temu, RobertUnder napisał:

Przez ciebie muszę odbiec od tematu.

1. Jak może kraść klientów hosteam?  By serwer stał stabilnie na hosteam trzeba wydać 500 zł miesięcznie za sam dedyk + filtry z 600 zł miesięcznie, ludzi na to nie stać więc szukają hosting. 

2. Mieszka w Brytanii więc ma tam zarejestrowana firma, ale prowadzi ją w Polsce korzystając z Polskich hostigów, w Polsce dokupuje filtry i to w Polsce gwarantuje tą stabilność którą ja i tak jak widać reszta dużych serwerów oczekuje bo przechodzą samego, bo widzą jakie są serwery i że nie mamy problemów z atakami dlatego przychodzą na Bahu tak jak my.

3. Nie kradnie klientów z Polski bo sam kupuje serwery w Polsce więc tak jak Ci pisałem koszt dla jednej osoby za dobre zabezpieczenia w hosteam to 1100 zł a Hunter pewnie ma maszynę za więcej kupioną i dzieli to na klientów takich jak np ja i nie płacę 1100 zł tylko 70 zł za to samo zabezpieczenie co bym mógł sobie wykupić za 1100 zł. 

4. Paulina nie jest prawnikiem tylko Technikiem Prawa Administracji, ona tylko reprezentuje Huntera w Polsce jako jego pełnomocnik oraz doradza w sprawach prawnych.

(wpisz sobie w google kto to Technik Prawa Administracji bo widzę, że nie wiesz)

5. Ktoś Ci atakuje serwer, grozi, wyzywa, etc... Nie robisz z tym nic? Siedzisz i płaczesz w rogu? Oni postanowili działać i pokazać rodzicom co ich synek robi w internecie.

Dam Ci przykład grupa na fb Hajsownicy, jeżeli ktoś wyzywał szkalował itp ludzie robili tego zdjęcia i wysyłali do jego szkół rodziny etc...

To już było dawno i do teraz wiele osób z tego korzysta i tak działa sam pewnie tak robisz a teraz nagle hejcisz innych ehhhhh troszkę samokrytyki.... 

I tyle w tym temacie nie będę już kontynuować tej bezsensownej rozmowy, ja tylko chce prawdopodobnie nowemu klientowi pokazać jaka jest prawda by nie kierował się opinia osób, które piecze dupka bo komuś innemu się udało a, że jesteś typowym polaczkiem to po prostu zazdrościsz innym...... 

I tyle w tym temacie :) 

1. Hahahaha teraz to pierdolnołeś głupotę od kiedy to aby serwer stał stabilnie trzeba kupować deyka skoro 1 pakiet vps za około 20 zł też się dobrze sprawdza a KVM to już miód malina, tyle że czego ja mogę oczekiwać po poziomie wiedzy/inteligencji przydupasa ts3bahu.

2. Przechodzisz na ts3bahu i przepłacasz bo w tej cenie miałbyś vps bezpośrednio na hosteam.pl ale pewnie nie wiesz nawet co to ssh więc o czym my tu rozmawiamy, jesteś debilem i dajesz się na $ ruchać twoja sprawa ale nie musisz wciągać w to innych. Firma Brytyjska więc niech sobie świadczy te usługi w wielkiej brytanii a nie w Polsce.

3. Dobry Anty-DDoS Hosteam.pl posiada na każdym pakiecie nawet na tym najtańszym, więc doedukuj się a potem pisz posty przydupasie. Tak pozatym wierz dalej wierz ile on to nie wydaje.

4. To po co udaje prawnika? Już wystarczająco ona sama ośmieszyła waszą pseudo firemkę.

5. Banuje. Robie tcpdumpa. O ile wiesz co to jest. Czyli "poważna" firma stosuje praktyki jakiejś grupy z fb widzę niezłe wzorce macie jak na ludzi co się BOSSAMI nazywają.

Poproszę dowody, czy kolejne pomówienie w moją stronę?

No właśnie wam się nie uda dalej oszukiwać ludzi np tymi niby ochronami a tak naprawdę jedyne co posiadacie to rozwiązania od hosteam.pl Co do prawdy no to każdy tu widzi kto jest debilem i nie wie podstawowych rzeczy. No właśnie wy jesteście typową cebulą która wyjechała za granicę i myśli że jest nie wiadomo kim.

#4NTY_CEBULA

#TYLKO_POLSKIE_FIRMY

#NIE_DAJ_ZAROBIĆ_IMIGRANTOM

Opublikowano

Byłem neutralny ale zobaczyłem ten śmieszny kod ze śmiesznego serwera in3time i odradzam w 100 % tego rakowego hostingu. Sami sobie dół kopią ze współpracą z takimi i podobnymi serwerami kto wie co to za ludzie ten wie :)

#ONLY_HOSTEAM

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• PGS zmienił(a) tytuł na Jaka cena TS3BAHU LTD?
Opublikowano

@muchomor321 możesz grzecznie opuścić ten temat, z resztą jak reszta, która pisze nie na temat.

Użytkownik zapytał się o CENĘ, nie o wasze śmieszne opinie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.08.2017 o 22:07, Kalambur99 napisał:

@muchomor321 możesz grzecznie opuścić ten temat, z resztą jak reszta, która pisze nie na temat.

Użytkownik zapytał się o CENĘ, nie o wasze śmieszne opinie.

A ty znikaj szybciutko na swój niedopracowany serwerek :* 

Jestem na neutral z Bahu ponieważ czekam na panel wraz z funkcjami płatności PSC. Jeśli dotrzyma słowa Hunter to wtedy będę tam bez problemowo stał bo jak narazie to co.się tam dzieje i jakie "Dramy" są na supporcie to przesada. Na żadnym hostingu nie ma takich akcji.

Pozdrawiam cieplutko, cya <3

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

A ty znikaj szybciutko na swój niedopracowany serwerek :* 

Jestem na neutral z Bahu ponieważ czekam na panel wraz z funkcjami płatności PSC. Jeśli dotrzyma słowa Hunter to wtedy będę tam bez problemowo stał bo jak narazie to co.się tam dzieje i jakie "Dramy" są na supporcie to przesada. Na żadnym hostingu nie ma takich akcji.

Pozdrawiam cieplutko, cya <3

Skończ, jeżeli pokażesz mi co mamy niedopracowane na naszym serwerze, to zwrócę Ci honor. ;)

Odkopujesz starą wypowiedź, tylko po to żeby się spinać z kimś :)

Pozdrawiam, tylko mi nie pisz czego to ty nie osiągnąłeś na facebooku :(

Opublikowano
31 minut temu, Kalambur99 napisał:

Skończ, jeżeli pokażesz mi co mamy niedopracowane na naszym serwerze, to zwrócę Ci honor. ;)

Odkopujesz starą wypowiedź, tylko po to żeby się spinać z kimś :)

Pozdrawiam, tylko mi nie pisz czego to ty nie osiągnąłeś na facebooku :(

Nie napiszę :v Ale bym napisał bo śmieszny jesteś <3

Nie będę nic niedopracowanego w waszych permissiach sszukał bo zaraz mnie zaczniecie straszyć "Policją" i Hunterem jak to Demon zrobił xDDDDD 

Nie zauważyłem daty ^.*

Opublikowano
5 minut temu, !х5rnι napisał:

Nie napiszę :v Ale bym napisał bo śmieszny jesteś <3

Nie będę nic niedopracowanego w waszych permissiach sszukał bo zaraz mnie zaczniecie straszyć "Policją" i Hunterem jak to Demon zrobił xDDDDD 

Nie zauważyłem daty ^.*

Straszyć policją lub Hunterem? Co oni mają do moich permisji? Nic

Śmieszny to ty jesteś, oceniasz serwery, ludzi, a tak naprawdę to jesteś zerem.

Nie pozdrawiam, mój ostatni post w tym temacie :)

Opublikowano
30 minut temu, Kalambur99 napisał:

Straszyć policją lub Hunterem? Co oni mają do moich permisji? Nic

Śmieszny to ty jesteś, oceniasz serwery, ludzi, a tak naprawdę to jesteś zerem.

Nie pozdrawiam, mój ostatni post w tym temacie :)

Zerem który osiąga więcej od ciebie w tej dziedzinie i nie jest tak spierdolonym jak ty drogi Freewayu z TotalCipy ;v XDDD

Opublikowano
18 minut temu, !х5rnι napisał:

Zerem który osiąga więcej od ciebie w tej dziedzinie i nie jest tak spierdolonym jak ty drogi Freewayu z TotalCipy ;v XDDD

Osiągasz więcej ode mnie, 30 osób na serwerze? 

Nie ośmieszaj się i skończ, gówno potrafisz, siemanko

Opublikowano
1 godzinę temu, Kalambur99 napisał:

Osiągasz więcej ode mnie, 30 osób na serwerze? 

Nie ośmieszaj się i skończ, gówno potrafisz, siemanko

30 osób? Chyba nie byłeś przy tym jak było 130/150 osób kochasiu :* 

Gówno potrafię? Zobaczymy. Bo jak wiesz na bahu już nie Stoję więc mnie wasz regulamin Serwerów TimSpikowych nie obowiązuje ;)

Niby twój ostatni post, a jednak. Rzucasz słowa na wiatr jak większość pseudo fejmików tsowych :v

Nie pozdrawiam z całego serduszka,

Dave. ❤

Polecam zamknąć temat (Kolejny) bo zazwyczaj są dramy w rozdziale o Bahu.

Opublikowano

"Rekord: 119 osób"

Dodaje posty, bo po prostu szkoda nie odpisać na tak żałosną wypowiedź :)

Nie ma to jak podkradać nicki innych osób XDD

Sam zaczynasz robić syf w tym temacie swoją obecnością, więc łaskawie go opuść.

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...