Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie skrzynek

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne bezsensowny temat rzeka, ale prosiłbym podejść do niego z przymrużeniem oka bez zbędnych hejtów aczkolwiek można zostawić jakiś komentarz ;) 

Witam, planuje otworzyć za 2-3 tygodnie 120-140 skrzynek i mam kilka pytań może ktoś akurat coś doradzi i jego teoria się sprawdzi :P Ogólnie rzecz ujmując wiem, że jest to całkowicie losowe, ale po internecie krążą różne teorie spiskowe i chętnie je wypróbuje :) Mianowicie:

1. Jeśli otwierać to jeden rodzaj skrzynek czy może mix kilku rodzai, które skrzynki nie powinienem otwierać na pewno (chroma 2+3, gamma 2+3, rękawic, breakout, spectrum, hydra)

2. Jeśli otwierać to wybierać skrzynkę i wtedy automatycznie wybiera klucz czy wybierać klucz, a następnie wybierać skrzynkę.

3. Jakie godziny i dni są uznawane za szczęśliwsze.

4. Otwierać na koncie mg1 900h czy dmg 600h.

5. Otwierać normalnie w ekwipunku w menu głównym czy założyć poczekalnie i tam w ekwipunku.

6. W tym punkcie podawajcie wszystkie tricki, teorie czy inne duperele "boostujące" otwieranie caseów, które usłyszeliście, przeczytaliście gdzieś w necie, albo sami doświadczyliście.

P.S. Osobiście jestem przeciwny otwieraniu skrzynek, ale fart jaki towarzyszył mi ostatnio chętnie wypróbuje na skrzynkach, tym bardziej że cały hajs dostałem od valve "za free" głównie dzięki marketowi. Z 15€ dzięki hydrze zrobiłem 80€, potem sprzedałem jeszcze kilka skinów i dobiło 110€, na PGL otworzyłem jakieś 300 pojemników z czego profit +20€, a na koniec za całe 130€ kupiłem 522 pojemniki, które jak wiecie poszybowały w górę - profit +100% i wciąż rośnie.

Opublikowano

1. Nie ma znaczenia co otwierasz, ile otwierasz - wszystko odbywa się losowo i nie ma żadnych teorii spiskowych. 

2. Nie ma różnicy, na to samo wychodzi. 

3. W ŁEB SIĘ PUKNIJ... bez urazy ale jak już takie pytanie pada to trzeba 

4. Nie ma znaczenia ile masz godzin przegranych i jaką rangę - wszystko odbywa się losowo i nie ma żadnych teorii spiskowych. 

5. Nie ma znaczenia gdzie otworzysz - wszystko odbywa się losowo i nie ma żadnych teorii spiskowych. 

6. Otwieram byle jaką do której mam klucz i patrzę co mi spada i nie myślę jak oszukać system bo takiego czegoś nie ma. Wszystko zależy od szczęścia i procentów.. Wiadomo że częściej spadnie ci niebieski przedmiot niż różowy czy czerwony bo tu chodzi o rzadkość. Tym lepszy kolorek tym mniejsza szansa na wypadnięcie właśnie tego lepszego itemka. 

Opublikowano

sv_cheats 1

host_timescale 0.3

jedyne tricki jakie działają

pamiętaj, że masz 0,25% na kosę, 85% na niebieski skin, ale to tylko statystyka, kolega otworzył skrzynkę jedną i trafił rękawiczki za 500€, także ten

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...