Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Profesjonalnego Technika

CraKerooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Poszukuję BARDZO dobrego technika do stworzenia projektu "Sieci serwerów MineCraft "... Chcemy aby nasze pluginy były w 90% autorskie... Szukamy taką osobę co napisze nam plugin na każdy tryb. Wynagrodzenia od trybu oraz po uruchomieniu serwera co miesiąc za aktualizacje pluginów oraz usuwanie błędów serwera! Pozdrawiam! 

Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 14:22, CraKerooo napisał:

Witam, Poszukuję BARDZO dobrego technika do stworzenia projektu "Sieci serwerów MineCraft "... Chcemy aby nasze pluginy były w 90% autorskie... Szukamy taką osobę co napisze nam plugin na każdy tryb. Wynagrodzenia od trybu oraz po uruchomieniu serwera co miesiąc za aktualizacje pluginów oraz usuwanie błędów serwera! Pozdrawiam! 

14 godzin temu, MIXSER1337 napisał:

zapraszam pw

ten cały "mixser" nic nie potrafi, wgra wam jakieś pluginy z neta i będzie pisał ,że to jego.

@topic

moge wam napisać prawie każdy plugin, ale za każdy plugin płacicicie. pisz pw

gotowe pluginy: core, sprawdzanie, anticheat, anticrash i kilka więcej.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Dnia 28.07.2017 o 11:37, ˈyøøniks napisał:

ten cały "mixser" nic nie potrafi, wgra wam jakieś pluginy z neta i będzie pisał ,że to jego.

@topic

moge wam napisać prawie każdy plugin, ale za każdy plugin płacicicie. pisz pw

gotowe pluginy: core, sprawdzanie, anticheat, anticrash i kilka więcej.

Wgra pluginy z neta?? posiadam swoje autorskie core i logowanie premium i gildie wiec zamknij pysk idż skrypty pisać

Opublikowano
3 godziny temu, MIXSER1337 napisał:

Wgra pluginy z neta?? posiadam swoje autorskie core i logowanie premium i gildie wiec zamknij pysk idż skrypty pisać

oo, właśnie widziałem te autorskie core i gildie, przerabiane na "mixserguilds" "mixsercore" z jakiegos "ahtools, ahguilds, dmcore, kguilds, mhcore, mhguilds" myślisz ,że znajdziesz jakiś debili?

Po co wyzywasz? Tylko ostrzegam przed tobą ludzi bo wiem kim jesteś i co robisz. 

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
Dnia 29.07.2017 o 17:37, ˈyøøniks napisał:

oo, właśnie widziałem te autorskie core i gildie, przerabiane na "mixserguilds" "mixsercore" z jakiegos "ahtools, ahguilds, dmcore, kguilds, mhcore, mhguilds" myślisz ,że znajdziesz jakiś debili?

Po co wyzywasz? Tylko ostrzegam przed tobą ludzi bo wiem kim jesteś i co robisz. 

pewnie kurwa robilem jakies MixserCore i guilds wez sie pierdolnij w leb 

Opublikowano

Gdzie moderatorzy? xDDD

@Topic

Mam kolegę który jest w "trakcie" pisania pluginu na sektory i robi tam swoje jakieś wymyślne minigry jeśli chcesz to pisz to mu powiem.

Opublikowano

Ogolem to gdzie zniknela opcja reportuj na tym forum?

topic, antywarn {

w stówce się nie zmieścicie, jeżeli chcecie mieć wszystko odpicowane;

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...