Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aimtec.io - opinie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, jasiekj123 napisał:

orbwalker słaby, traci bardzo dużo csów, brak logiki farmienia pod turretem + banwave

Slaby orbwalker, teraz to zes dowalil. Jakos mi traci moze 5% csow, wystarczy miec mozg i potrafic to ustawic. Co do logiki farmienia pod turretem to tak samo, wystarczy miec mozg ktorego ty najwidoczniej nie masz i potrafic samemu sobie te csy obic tak aby po strzale turreta byly na aa XDD banwave to banwave, zdarza sie, wciaz aimtec lepszy niz banbuddy lol

• Creative zmienił(a) tytuł na [Inne] Aimtec.io - opinie :)
Opublikowano

Czemu od razu plujesz jadem?

Defaultowe ustawienia orbwalkera są słabe, w trakcie laneclearu missuje dużo csów i nie mów, że nie, ponieważ posty na oficjalnym forum wskazują na to samo. Ponadto jestem w stanie dobić sobie csy pod turretem i zlasthitować, ale nie zmienia to faktu, że brakuje tej funkcji w orbwalkerze leaguetec'a co czyni ten orbwalker słabszym względem konkurencji ;)

Cena 15 euro to też nie mało jak za banwave w pierwszych tygodniach użytkowania :)

Nigdzie nie napisałem, że elobuddy jest lepsze niż aimtec.

Opublikowano
Dnia 8/10/2017 o 14:42, Karollsuper napisał:

Slaby orbwalker, teraz to zes dowalil. Jakos mi traci moze 5% csow, wystarczy miec mozg i potrafic to ustawic. 

Btw. Zauważyliście że jak chodzi o skrypty, i ktoś z jakiegoś powodu chce na siłę bronić coś chujowego (po co, tego nikt nie wie), to używa argumentu "trzeba umieć ustawić"? Zawsze mnie to rozpierdala xD

Opublikowano
Dnia 26.08.2017 o 13:19, jasiekj123 napisał:

kolejny banwave aimteca 

nie banwave tylko pojedyncze bany

Dnia 24.08.2017 o 13:17, FurMand napisał:

Btw. Zauważyliście że jak chodzi o skrypty, i ktoś z jakiegoś powodu chce na siłę bronić coś chujowego (po co, tego nikt nie wie), to używa argumentu "trzeba umieć ustawić"? Zawsze mnie to rozpierdala xD

Bo trzeba umiec ustawic skrypty do lola, skryptuje od 3 lat i chyba troche sie na tym znam. nie wiem czy to wy jestescie tak po**bani czy to serio tak trudno ustawic dla kogos nowego XDDD

Opublikowano

Coś mnie podkusiło i kupiłem suba. Słabo, słabo, słabo. Imo lepiej wyjebać ten hajs na płatne skrypty do Eb. 

Projekt upadł.

Opublikowano
10 godzin temu, JJ4U™ napisał:

Coś mnie podkusiło i kupiłem suba. Słabo, słabo, słabo. Imo lepiej wyjebać ten hajs na płatne skrypty do Eb. 

Slabo to jest raczej z toba, bo ja na aimtecu wbilem juz wysokiego mastera 2 razy, i trzecie konto juz dochodzi z 80% winrate, na eb nigdy mi sie to nie udalo

Opublikowano
1 minutę temu, Karollsuper napisał:

Slabo to jest raczej z toba, bo ja na aimtecu wbilem juz wysokiego mastera 2 razy, i trzecie konto juz dochodzi z 80% winrate, na eb nigdy mi sie to nie udalo

Dlatego napisałem imo, jeden bd sie czuł lepiej z aimteciem inny z eb 

Projekt upadł.

Opublikowano
15 godzin temu, Karollsuper napisał:

nie banwave tylko pojedyncze bany

Bo trzeba umiec ustawic skrypty do lola, skryptuje od 3 lat i chyba troche sie na tym znam. nie wiem czy to wy jestescie tak po**bani czy to serio tak trudno ustawic dla kogos nowego XDDD

Ja skryptowałem jak jeszcze sam BoL był i chuja ustawiac tam trzeba by cos działało lepiej, nie ustawisz sobie by nagle orbwalker lepiej działał.

Opublikowano
Dnia 10.08.2017 o 14:42, Karollsuper napisał:

Slaby orbwalker, teraz to zes dowalil. Jakos mi traci moze 5% csow, wystarczy miec mozg i potrafic to ustawic. Co do logiki farmienia pod turretem to tak samo, wystarczy miec mozg ktorego ty najwidoczniej nie masz i potrafic samemu sobie te csy obic tak aby po strzale turreta byly na aa XDD banwave to banwave, zdarza sie, wciaz aimtec lepszy niz banbuddy lol

to pewnie kolejny support forumowy ktory tyra za darmowy czit

pokaz te 3 mastery to ci uwierze

aimtec to gowno, lepiej juz uzywac he niz czegos co ma detekcje co drugi dzien

juz chyba lepiej wydac hajs na platne skrypty na eb niz na to xD

k3HeXgc.png

Opublikowano

"injecting at own risk" mówi samo za siebie :)

Mi również przykro, że to jak na razie wygląda w taki sposób. Co do kolegi wyżej - osobiście sam wbiłem D1 na L#, skryptuje od sezonu 4, wiec mamy podobne doświadczenie i nie wiem na jakiej podstawie możesz stwierdzić, że ogólny projekt aimteca jest tak bardzo quality.

Opublikowano

ukradł pieniądze mamusi a że to majątek to pomyślał że musiał kupić coś naprawdę dobrego. Kupiłby gos ext za 15$ też wychwalał by pod niebiosa, taki typ dzieciaka - w dodatku by osiągnąć swój cel (poklepanie po plecach że dobrze wydał prawie 100 zł) kłamie jak z nut. Jedyna platforma na której można było wbić d1+ to lsharp na pakietach (nie wiecie co to ? fajnie...)

ps. przed użyciem programu korzysta się z cracka, jak podejdzie można kupić. A to gadanie że crack jest pod jakimś względem gorszy to puszczona fake informacja przez staff platform skrypterskich, ludzie dali się zmanipulować i powtarzają to w kółko. Po zakupie okazuje się że działa tak samo, a negatywne komentarze są sukcesywnie z forum usuwane. Mam contributora na gos i wiem jakim gunwem jest external, ludzie później płakali że wydali 15$ nie mając nic, albo robili 0-10-0 staty w grze albo w ogóle gos external u nich nie odpalał (co jest częstym problemem, u mnie na win 10 nie odpala). W dodatku ludzie za to bana dostają, wystarczy powkurzać innych grając na xerathu czy tym śmiesznym evade który bardziej szkodzi niż pomaga.

Opublikowano

Skąd ta agresja mordo? Nie umiesz prowadzić konstruktywnej dyskusji?

"ps. przed użyciem programu korzysta się z cracka"

Szkoda, że twoja mamusia nie nauczyła Cię, że nie ładnie kraść.

Opublikowano
17 godzin temu, jasiekj123 napisał:

Skąd ta agresja mordo? Nie umiesz prowadzić konstruktywnej dyskusji?

"ps. przed użyciem programu korzysta się z cracka"

Szkoda, że twoja mamusia nie nauczyła Cię, że nie ładnie kraść.

Tak wielkie produkcje jak league++, joduska nie potrafiły sobie poradzić z wykrywalnością więc i tak dostaniesz bana :) Z resztą od miesiąca aimtec ma opis: detected, we are bad and can't fight with nice riot security devs. Tak się zastanawiam skąd bierzesz konta do gry ? Chyba z kradzieży co ? No chyba że kupujesz(z kradzieży), i traktujesz jak jedzenie, jest a później go nie ma, taka pizza co tydzień.

A złodzieje którzy ci to sprzedają powinni trafić do więzienia, ty jesteś tego świadomy a i tak to akceptujesz, więc jesteś takim samym złodziejem jak oni. Kupowanie konta od złodzieja jest równoznaczne z przybiciem mu piony, wspieraniem jego działań. Trzeba pamiętać że oni nie korzystają z leaguecracker, to jest dla masy zrobione, robią włamy do baz danych, wyciągają pełno loginów i haseł, robią z tego combo liste i trafiają się konta HQ - tylko to już jest przestępstwo. Jeśli miałbyś robić to uczciwie to musiałbyś miesiąc wbijać 30lvl tylko na jednym koncie.

Opublikowano
3 godziny temu, mar173 napisał:

Tak wielkie produkcje jak league++, joduska nie potrafiły sobie poradzić z wykrywalnością więc i tak dostaniesz bana :) Z resztą od miesiąca aimtec ma opis: detected, we are bad and can't fight with nice riot security devs. Tak się zastanawiam skąd bierzesz konta do gry ? Chyba z kradzieży co ? No chyba że kupujesz(z kradzieży), i traktujesz jak jedzenie, jest a później go nie ma, taka pizza co tydzień.

A złodzieje którzy ci to sprzedają powinni trafić do więzienia, ty jesteś tego świadomy a i tak to akceptujesz, więc jesteś takim samym złodziejem jak oni. Kupowanie konta od złodzieja jest równoznaczne z przybiciem mu piony, wspieraniem jego działań. Trzeba pamiętać że oni nie korzystają z leaguecracker, to jest dla masy zrobione, robią włamy do baz danych, wyciągają pełno loginów i haseł, robią z tego combo liste i trafiają się konta HQ - tylko to już jest przestępstwo. Jeśli miałbyś robić to uczciwie to musiałbyś miesiąc wbijać 30lvl tylko na jednym koncie.

Skąd wiesz, że gram w lola i skąd biorę konta, skąd wiesz, że kupuje je od złodziei, którzy je crackują?

League++ wielką produkcją? Phi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...