Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Nebris.pl [Hard] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
4 minuty temu, Smiguss napisał:

Odpalają machinę hehe. :D

Powodzenia ! Tylko tyle mogę życzyć :P 

Dzięki ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, dongufi napisał:

Czy będzie otwarta? W tej chwili kto ja testuję ? Gracze czy administracja? 

Nie wiemy czy będzie otwarta. Administracja wraz z pomocą Chungo

Opublikowano
9 godzin temu, Muskownica napisał:

Nie wiemy czy będzie otwarta. Administracja wraz z pomocą Chungo

a czy na jednym serwerze chungo nie odpierdalal z bugami? :v

Opublikowano
1 godzinę temu, RAvOO napisał:

a czy na jednym serwerze chungo nie odpierdalal z bugami? :v

Nie wiem czy dobrze rozumiem to co napisałeś, ale skoro "odpierdalał z bugami" to chyba wie, które ewentualnie wykorzystuje xD Z tego co mi wiadomo nie jesteśmy pierwszym serwerem, który z nim współpracuje, a my jesteśmy na chwilę obecną zadowoleni :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, Muskownica napisał:

Nie wiem czy dobrze rozumiem to co napisałeś, ale skoro "odpierdalał z bugami" to chyba wie, które ewentualnie wykorzystuje xD Z tego co mi wiadomo nie jesteśmy pierwszym serwerem, który z nim współpracuje, a my jesteśmy na chwilę obecną zadowoleni :) 

W sensie ze te mniejsze bugi sie eliminowalo a te takie powazniejsze zostawial na start serwera 

Opublikowano
12 godzin temu, RAvOO napisał:

W sensie ze te mniejsze bugi sie eliminowalo a te takie powazniejsze zostawial na start serwera 

Tak jak pisałem wyżej, nie mamy mu nic do zarzucenia i jesteśmy zadowoleni

Opublikowano
28 minut temu, Sheila^^ napisał:

Obleśna prezentacja, zdjęcia porozciągane o fuu..

Bardzo Cię przepraszam za tą prezentację ;( Staraliśmy się zrobić jak najbardziej "czytelną".

Jednakże ponad "oprawę graficzną" stawiamy bardziej na stabilność serwer żeby gracze mogli na nim jak najdłużej grać. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Sheila^^ napisał:

Z tego co pamietam to byles wiascicielem serwera decoria co nie?

I sie ciebie pytam

Masz czelnosc obrazac inne serwery pod tym kontekstem skoro wypusiles 15 razy gorsze gowno z reworkiem 4 dni pozniej?

Opublikowano

RAvOO nie rozumiem o co podbijasz jak powiedziałem o grafice, a nie o serwerze, ale widać, że Twoja inteligencja jest równa dziurze w ziemi, nie mam zamiaru więcej odpowiadać na Twoje mało inteligentne komentarze.

Opublikowano
51 minut temu, Sheila^^ napisał:

Najważniejsze w serwerze jest to, żeby miał niesamowitą prezentację i połowy rzeczy z prezentacji nie było na serwerze, jak to na ogół bywa? xD

Opublikowano
38 minut temu, Muskownica napisał:

Najważniejsze w serwerze jest to, żeby miał niesamowitą prezentację i połowy rzeczy z prezentacji nie było na serwerze, jak to na ogół bywa? xD

najważniejsze jest kopiować połowę innego serwera na swój serwer

tenor.gif

Opublikowano

Gralem na nebrisie i w sumie zastanawiam czemu padl, jak odchodzilem gralo okolo 600 osob, ktos cos? Mysle czy warto tu zaczac na starcie bo wtedy zaczalem jak juz byly 90+ lvle

Opublikowano
14 godzin temu, Besmarzis napisał:

Gralem na nebrisie i w sumie zastanawiam czemu padl, jak odchodzilem gralo okolo 600 osob, ktos cos? Mysle czy warto tu zaczac na starcie bo wtedy zaczalem jak juz byly 90+ lvle

tez jestem ciekawy dlaczego padl. moze bolus odpowie?

Opublikowano
15 godzin temu, Besmarzis napisał:

25 minut temu, Kamb napisał:

tez jestem ciekawy dlaczego padl. moze bolus odpowie?

Była bardzo mała ilość graczy ze względu na wszystkie problemy zaistniałe wcześniej, więc stwierdziliśmy, że zrobimy ankietę nt. reworku serwera. Duża większość głosów była na tak, a więc... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...