Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca MC/Metin

Cloud156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

66ceeb.png

Gildię jak i osoby które chciały by pogadać z kolegą koleżanką Zapraszam :)

Kontakt : Ts-Fajny.pl lub

gg: 51702816

aBBJCq0.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie Polecam, Właściciel tego serwera ma małe problemy z głową.

Pss: tylko się nie udław ziomuś

Opublikowano
4 godziny temu, Cloud156 napisał:

66ceeb.png

4 minuty temu, badkiller685 napisał:

Nie Polecam, Właściciel tego serwera ma małe problemy z głową.

Pss: tylko się nie udław ziomuś

Gildię jak i osoby które chciały by pogadać z kolegą koleżanką Zapraszam :)

Może wytłumacz dlaczego hmm ;) czyli jeżeli ktoś chcę nagranie jak osoba groziła atakami że potrafi położyć taki serwer z miłą chęcią udostępnię zapraszam na priv ;) udostępnię w mp4 , mp3 :) a po 2 wydaję mi się że dla pana powinien polecieć warn za kulturę ;) bo chyba to jest wymagane :) pozdrawiam jeżeli masz jeszcze coś do powiedzenia zapraszam na serwer bo mam dość burzy  ;)

aBBJCq0.png

Pasjonat
Opublikowano
21 minut temu, Cloud156 napisał:

Może wytłumacz dlaczego hmm ;) czyli jeżeli ktoś chcę nagranie jak osoba groziła atakami że potrafi położyć taki serwer z miłą chęcią udostępnię zapraszam na priv ;) udostępnię w mp4 , mp3 :) a po 2 wydaję mi się że dla pana powinien polecieć warn za kulturę ;) bo chyba to jest wymagane :) pozdrawiam jeżeli masz jeszcze coś do powiedzenia zapraszam na serwer bo mam dość burzy  ;)

hmm, ja groziłem? panie wbiłem wyjaśnić parę rzeczy, a to że ty zacząłeś się buntować to nie mój problem.

powiadasz nagranie, ja nie wyraziłem zgody na nagrywanie więc przeczytaj :) myślę że trochę opamiętasz się co robisz:

Nagrywanie rozmowy osób trzecich, bez ich wiedzy i zgody, przy równoczesnym nieuczestniczeniu w rozmowie przez nagrywającego, może w wielu przypadkach wypełniać znamiona przestępstwa z art. 267 k.k.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

hmm, ja groziłem? panie wbiłem wyjaśnić parę rzeczy, a to że ty zacząłeś się buntować to nie mój problem.

powiadasz nagranie, ja nie wyraziłem zgody na nagrywanie więc przeczytaj :) myślę że trochę opamiętasz się co robisz:

Nagrywanie rozmowy osób trzecich, bez ich wiedzy i zgody, przy równoczesnym nieuczestniczeniu w rozmowie przez nagrywającego, może w wielu przypadkach wypełniać znamiona przestępstwa z art. 267 k.k.

Kolego ale jest jak włączasz też nagrywanie więc już mam prawo ;) więc to już nie ma nic do znaczenia powiem tak nie reklamujcie się na innych serwerach bo stworzycie sobie bagno ;) druga sprawa stoicie na ts3 na niby 8 dolarów to się człowieku milisz blackfirehost.com ;) dużo mówi za 8 dolarów 512 serwer na miesiąc .... to jest szczyt głupoty to już widać że lubią zarobić na takich osobach jak ty

aBBJCq0.png

Pasjonat
Opublikowano
7 minut temu, Cloud156 napisał:

Kolego ale jest jak włączasz też nagrywanie więc już mam prawo ;) więc to już nie ma nic do znaczenia powiem tak nie reklamujcie się na innych serwerach bo stworzycie sobie bagno ;) druga sprawa stoicie na ts3 na niby 8 dolarów to się człowieku milisz blackfirehost.com ;) dużo mówi za 8 dolarów 512 serwer na miesiąc .... to jest szczyt głupoty to już widać że lubią zarobić na takich osobach jak ty

no i kwita mamy obydwoje jakieś rozwiązania :) , ale ty się nie czepiaj do mnie tylko do hostingu , czemu ty się do mnie przyczepiłeś bo tego nie rozumiem za bardzo.

usunięto ci serwer bo nie znasz angielskiego i możliwe że pisałeś po polsku ze spinami do nich, bez przyczyny by ci tego nie zablokowali, dowiem się co tam nawyrabiałeś :).

Opublikowano
7 minut temu, badkiller685 napisał:

no i kwita mamy obydwoje jakieś rozwiązania :) , ale ty się nie czepiaj do mnie tylko do hostingu , czemu ty się do mnie przyczepiłeś bo tego nie rozumiem za bardzo.

usunięto ci serwer bo nie znasz angielskiego i możliwe że pisałeś po polsku ze spinami do nich, bez przyczyny by ci tego nie zablokowali, dowiem się co tam nawyrabiałeś :).

Ja nawet tam nie stałem :D od tego zacznijmy :P :) pozdrawiam chodzi o reklamę nie robi się reklam na serwerach ...

aBBJCq0.png

Pasjonat
Opublikowano
Przed chwilą, Cloud156 napisał:

Ja nawet tam nie stałem :D od tego zacznijmy :P :) pozdrawiam chodzi o reklamę nie robi się reklam na serwerach ...

no z reklamą przesadziłem reklamując się u ciebie, to jest prawda.

Opublikowano
1 godzinę temu, badkiller685 napisał:

Mam nadzieję że dałem ci troszkę do zrozumienia człowiek prowadzi serwer przez 4 lata i nie ścierpi takiego czegoś 

aBBJCq0.png

Opublikowano

Proszę o zachowanie spokoju. Jeśli moje ostrzeżenie nie wystarczy to polecą ostrzeżenia.

Oskarżając kogoś pokażcie autentyczne dowody, a dyskutując zachowajcie kulturę. :) 

Opublikowano
11 godzin temu, badkiller685 napisał:

To już z góry mogę nie polecić skoro reklamujesz się na innych serwerach.

Prowadząc serwer przez 9 miesięcy nie wykonałem żadnej reklamy na innym serwerze..

Naprawdę Polska to kraj taki spierdolony, że brat brata bez mydła by wyruchał.

lubie-to-png.png

Pasjonat
Opublikowano
10 godzin temu, Cloud156 napisał:

Mam nadzieję że dałem ci troszkę do zrozumienia człowiek prowadzi serwer przez 4 lata i nie ścierpi takiego czegoś 

Spoko, a wiesz ile ja prowadzę 6 Lat pierwszy mój teamspeak był For-Life maja to może potwierdzić nawet

więc nie gadaj ile prowadzisz bo mnie to zbytnio nie interesuje :)

24 minuty temu, Canecorso napisał:

To już z góry mogę nie polecić skoro reklamujesz się na innych serwerach.

Prowadząc serwer przez 9 miesięcy nie wykonałem żadnej reklamy na innym serwerze..

Naprawdę Polska to kraj taki spierdolony, że brat brata bez mydła by wyruchał.

hmm, bo reklamowałem się na ts-fajny? haha ty nie wiesz co właściciel kiedyś wyrabiał, też latał po serwerach ale może z tego co on pisze to się zmienił.

a co ty nie mieszkasz w Polsce że takie rzeczy wypisujesz?, nie nie reklamowałeś ok, a kiedyś nie wiedziałeś o co chodzi a wypisywałeś bez sensowne posty w moim temacie że niby mam crackowaną licencję :)

jak nie wiesz to się nie wpierdalaj w nie swoje buciki kolego bo na dobre ci to nie wyjdzie jak będziesz tak dalej robił.

każdy prowadzi swojego teamspeak'a jak mu się podoba i się nie wtrącam w jego projekt.

Opublikowano
23 minuty temu, badkiller685 napisał:

Spoko, a wiesz ile ja prowadzę 6 Lat pierwszy mój teamspeak był For-Life maja to może potwierdzić nawet

więc nie gadaj ile prowadzisz bo mnie to zbytnio nie interesuje :)

hmm, bo reklamowałem się na ts-fajny? haha ty nie wiesz co właściciel kiedyś wyrabiał, też latał po serwerach ale może z tego co on pisze to się zmienił.

a co ty nie mieszkasz w Polsce że takie rzeczy wypisujesz?, nie nie reklamowałeś ok, a kiedyś nie wiedziałeś o co chodzi a wypisywałeś bez sensowne posty w moim temacie że niby mam crackowaną licencję :)

jak nie wiesz to się nie wpierdalaj w nie swoje buciki kolego bo na dobre ci to nie wyjdzie jak będziesz tak dalej robił.

każdy prowadzi swojego teamspeak'a jak mu się podoba i się nie wtrącam w jego projekt.

Ciekawe w jakiej prezentacji Twojego serwera to napisałem ;)

Pewnie prawda skoro miałeś tyle "projektów"

lubie-to-png.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...