Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam ochotę przypomnieć sobie te czasy :D starych, dobrych amatorskich hamachi :D

The past has gone

Opublikowano
23 minuty temu, Aive napisał:

Ja tam bym chciała pojeździć na tym jednorożcu, nie potrzebuję niczego więcej na serwerze.

Jest dostępny dla wszystkich, także da się zrobić :) Zwierzaków do ujeżdżania jest więcej jak coś :D Zapraszam na hamachi Arkantos2016 - Arkantos2020 pw : 123

Nazbieramy się to pomysle o szybkim starcie :) 

Opublikowano
7 godzin temu, PPaN napisał:

nie lepiej ci postawic jakiegos vps 4fun/pvp na plikach np cardia? 

Ty ciągle szukasz tego pvp serwera od miesięcy xD

Opublikowano
8 minut temu, Jacob S napisał:

Ty ciągle szukasz tego pvp serwera od miesięcy xD

musze bo wszystko co startuje to chujostwo;/ serwery easy a trzeba dropic tydzien czasu zeby zreobic eq exp a pvp drugi tydzien...

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

@up

albo gdyby Administrator umiał chociaż usunąć ulepszacze z systemu ulepszeń, dać startowe itemy... już nawet nie ma się co spodziewać jako takiego balansu klas. Zamiast szybko zrobić rzeczy które zajmują 30 minut admin bawi się wierzchowcami...

The past has gone

Opublikowano
12 godzin temu, Jooe napisał:

@up

albo gdyby Administrator umiał chociaż usunąć ulepszacze z systemu ulepszeń, dać startowe itemy... już nawet nie ma się co spodziewać jako takiego balansu klas. Zamiast szybko zrobić rzeczy które zajmują 30 minut admin bawi się wierzchowcami...

Eq robi się w chwile i balans myśle że jest dobry. Wieczorem jest pare osób do powalczenia, zrobiłem juz co trzeba :) Kto chce wejdzie, płakać nie będe. Robie wszystko z dobrej woli ale widzę ze zamiast się bawić lepiej marudzić temu koledze po 5 minutach na serwerze i płakać. Pamiętaj nikt cie o nic nie prosił, my bawimy sie dobrze :)

Opublikowano

Fajny serwer przyjemnie się gra .Kilka rzeczy jest do poprawy ale w miare możliwości admin poprawia 

Opublikowano
2 godziny temu, 2StronaMT2PL napisał:

Eq robi się w chwile i balans myśle że jest dobry. 

Bez wybonowania które zajmuje 4 godzin to tak, robi się chwilę.

2 godziny temu, 2StronaMT2PL napisał:

Robie wszystko z dobrej woli ale widzę ze zamiast się bawić lepiej marudzić temu koledze po 5 minutach na serwerze i płakać. Pamiętaj nikt cie o nic nie prosił, my bawimy sie dobrze :)

Z taką partyzantką wyjeżdżasz, więc spodziewaj się krytyki. A ktoś kto zajrzy do tego tematu może nie zmarnuje czasu na "bawimy się dobrze" (w 3 osoby stojąc w m1). Nie umiesz nawet usunąć niepotrzebnych bonusów. Myślisz, że odp na wiatr działa na Surę WP, odp na błyskawice zmiejszają DMG szamana a odp na ogien jest na Surę BM...

Przez co więcej na tym serwerze jest użerania się z bonowaniem niż tej Twojej "zabawy"

The past has gone

Opublikowano

postaw to na vpsku :D są tutoriale od paszki boo itd.. :) a vps najtańszy to 5zł. 

Opublikowano
12 minut temu, lujek1232 napisał:

postaw to na vpsku :D są tutoriale od paszki boo itd.. :) a vps najtańszy to 5zł. 

Wiem jak postawić serwer ale jak już pisałem wyżej, nie będę niczego sponsorował. Poświęcam czas i nic więcej, nie mam zamiaru z własnej kieszeni opłacać vps. Jak 5 zł to prosze przelej tu na konto za kilka miesięcy z góry, a ja kupie i postawie dla was serwer.

28 1140 2004 0000 3402 7554 7466

Opublikowano
7 minut temu, 2StronaMT2PL napisał:

Dziś został zakupiony Vps, podziękowania dla Delshire. Już jutro gre zaczynamy na vps :)

Dzięki @Delshire jak bd vpsik to wbiję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...