Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,.

Togz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nowego, na galaxy s7 po 30 minutach gry moglbym sobie jajko na nim usmazyc, juz nie dodajac ze znika 25% bateri :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Niczego z tym nie zrobisz - na HTC One M8 bateria starcza na jakąś godzinę gry, dodatkowo tak samo telefon mnie parzy po grze. Na samym początku faktycznie nie miałam z pokemonami problemów, ale teraz działają tak beznadziejnie, że aż odechciało mi się grać. :v

Opublikowano
1 godzinę temu, Togz napisał:

Dzięki, przynajmniej wiem, że to nie tylko mój problem :)

Co do tego, że po wyjściu za apki na 2s i tak ci się ładuje poszukaj w ustawieniach gdzieś tam powinno coś takiego być "Czy pamiętać aplikacje działające w tel" czy coś takiego.

10 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 200 | 300 400 | 500 | 600 | 700 | 800 | 900 | 1000logoskillowcy.png

Opublikowano

Mam ustawione na maksimum czyli dla mnie 5 aplikacji, ale i tak to średnio pomaga.

Opublikowano
16 godzin temu, Togz napisał:

Dziwna sprawa. Nie działa ci zbyt dużo apek w tle? Jak masz Facebooka i Messengera to spróbuj na jakiś czas odinstalować albo zainstalować je w wersji Lite i wtedy sprawź jak będzie działało, bo te apki sa strasznie zasobożerne.

14 godzin temu, _xer0s napisał:

Nic nowego, na galaxy s7 po 30 minutach gry moglbym sobie jajko na nim usmazyc, juz nie dodajac ze znika 25% bateri :D

Polecam apkę Package Disabler Pro  i powyłączać niepotrzebne apki i usługi które działają w tle. Nie trzeba roota, działa tylko na Samsungach. U mnie na J5 2015 strasznie pomogło, bateria trzyma 3h gdy gram PoGO. :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

W tle praktycznie nic nie działa, zamiast FB mam Phoenix który prawie nie wykorzystuje baterii, jedynie discord ale przed jego zainstalowaniem było tak samo. To chyba kiepska optymalizacja tego telefonu.

• 2 miesiące temu...
  • Togz zmienił(a) tytuł na ,.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...