Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

us3rn0tf0und

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na Podpinanie domeny
Opublikowano

Moja osobista propozycja: Nie rejestrujcie domeny na nazwa.pl nawet jeśli jest darmowa a jak juz to zrobiliscie... -_- to przekirujcie na jakies darmowe dnsy np freedens24 i tam ustawiacie. Nazwa.pl nie ma mozliwosci przekierowania na port...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 26.07.2017 o 13:10, NieetykalnyGP napisał:

Moja osobista propozycja: Nie rejestrujcie domeny na nazwa.pl nawet jeśli jest darmowa a jak juz to zrobiliscie... -_- to przekirujcie na jakies darmowe dnsy np freedens24 i tam ustawiacie. Nazwa.pl nie ma mozliwosci przekierowania na port...

Serwis jakim jest "nazwa" posiada możliwość przekierowania na port, ponieważ sam z tego korzystam.

No ładny poradnik, warty podpięcia jeśli poprawisz jego estetyczność + więcej hostingów domen ;] 

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 26.07.2017 o 13:10, NieetykalnyGP napisał:

Serwis nazwa.pl posiada rekordy SRV 

lHdHE8q.png

Titanaxe ma automatyczne konfigurator domeny pod serwer.

Poradników takich było już tysiące. Jeżeli już to można było zrobić konfigurację z każdego rejestratora OVH, AZ, Nazwa, AfterMarket.

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
  • us3rn0tf0und zmienił(a) tytuł na .
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...