Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATERON2 [EASY/MEDIUM][DEDYK][REWORK]22.07.2017 16;00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, atharion napisał:

No. Zarejestrowali się, zalogowali... Czas na przerwę :D

Zddosowali go xDD Wszystko padło taka ochrona że chuj xD

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Gówno serwer tyle w temacie.
- Podstawowe misje
- Niby ograniczenie lv, choć przez pustynie można wejść do v1 (omija sie 10lv, przy 10 osobach na spocie to dobry boost )
- Moby na ognistej zniszcza Cie na kilka hitow
- Działa tylko ch1
- Wierzchowce pobugowane, załóż = jesteś pod ziemia
- Można używać wierzchowca i konia w tym samym czasie
- Drop śmieci w ch*uj
- Lagi
- Serwer pewnie hostowany w piwnicy janusza biznesu

Reasumując, gówno serwer za 500+ pewnie stworzony pod IS, inaczej nie można nazwać serwera z gotowych plików z podstawowymi misjami i uzupełnionym IS'em.

Opublikowano

Ja nie płaczę dlatego, że serwer złyy, administracja słabaa, zabezpieczenia słabee

Ja płaczę bo miałem ochotę pograć na serwerze który mi się spodobał a tu o... 

Opublikowano

Serwer fajny, tylko niedopracowany, takie rzeczy jak usunięcie dropu, podstawowych misji czy odbugowanie biologa to są minuty roboty

mpcforum.jpg

Opublikowano

Mielismy problem , przez ataki , teraz wszystko jest juz w porządku . Zapraszamy do Gry i przepraszamy za utrudnienia .

Opublikowano

Ogólnie to serwer już upadł można powiedzieć, nie zabezpieczony source. można zrobić 9999 itemów, zabijać, respić bossy więc sami sobie odpowiedzcie na te pytanie

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Gratulacje ! Serwer trafił na 1 miejsce TOP GÓWNA METIN2 2017 !

Na serwerze można używać komend GM'a !

Gratulacje administracji za tak denny projekt ameby umysłowej.

Skok na hajsidło sie nie udało, ehh przykro mi.

//za ile bym kupil full is ?

Opublikowano

Z tego co czytałem na czacie to ludzie zdążyli zainwestować :"D

To kto w końcu zajmuje pierwsze miejsce.. Cavalos na którym nie da się expić bo zabijanie mobów odbiera exp czy ateron gdzie można używać komend... :"D

Opublikowano

Za szybko stawiają te serwery , tylko żeby wydoić trochę kasy na resztę Wakacji :D

Tak się nie da , albo stawia się coś ogarniętego ,i wtedy można liczyć na zyski (co jest normalne nikt nie stawia serwera tylko dla czystej przyjemności graczy) , albo daje sobie spokój i ludziom d*** się nie zawraca :)

Opublikowano

Raczej serwer szybko nie zostanie włączony, a jeśli nawet to zaraz będzie off.

Pozdrawiamy z podłogi Vetto z Persergą

Jeśli chce ktoś darmowy pakiet z isu czy ulepki to zgłaszajcie się na pw :D

Opublikowano

Uwaga przewiduję, że następny post administracji to będzie "Pojawiło się sporo błędów, z którymi sobie nie daliśmy rady.. blabla" lub "Hosting/serwerownia/cokolwiek innego utrudniło nam" obiecujemy dać 100% z siebie przy reworku.

Póki co, nie widzę nic co mogłoby mnie przy tym projekcie zatrzymać na dłużej.
Powodzenia w denerwowaniu się. :1305_wave_tone1:

Opublikowano

ER61ZYe.jpg

Ja czyli Vetto z Perserga organizujemy akcje, kto się do nas zglosi dostanie od nas upominek czego tylko chcecie czy to bossy respione, czy to bryłki czy itemshop, a może ulepszacze? Wystarczy zgłosić sie do nas, to postaramy się pomóc wam w dobrej rozgrywce.

Opublikowano

Hahaha zapowiedź tego serwera jest dużej w tym dziale niż ten serwer stał xDDDDDDDDDDDDD

Ps. To co za miesiąc znowu wrzucisz zapowiedź tego czegoś??

Opublikowano

SERWER JUŻ DZIAŁA . WSZYSTKO ZOSTALO POPRAWIONE i ZABEZPIECZONE . ZAPRASZAMY DO GRY . Przepraszamy za utrudnienia na początku.

Opublikowano
13 minut temu, walker590 napisał:

SERWER JUŻ DZIAŁA . WSZYSTKO ZOSTALO POPRAWIONE i ZABEZPIECZONE . ZAPRASZAMY DO GRY . Przepraszamy za utrudnienia na początku.

A co z tym ??

czy jakoś pousuwaliście , rzeczy które ludzie sobie (porobili) ?

12.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...