Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający alien bot?

Kubox99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, DJSmoku2 napisał:

CadyBot(darmowy),Nanobot,DOB,S-bot i Golem - one działają na alienach

Jakiś płatny bot jak Kbot (crack Ibota) który zrobi wrota, ubije alienki, zbierze skrzynki (te z różnych akcji typu jajka itp). Jest aktualizowany itp?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Dnia 21.07.2017 o 18:57, Hogwart napisał:

Jakiś płatny bot jak Kbot (crack Ibota) który zrobi wrota, ubije alienki, zbierze skrzynki (te z różnych akcji typu jajka itp). Jest aktualizowany itp?

Kbot nie jest aktualizowany od dawna, obecnie z botów pakietowych jest tylko DOB.

7729614441163031041951.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.07.2017 o 00:45, DJSmoku2 napisał:

Kbot nie jest aktualizowany od dawna, obecnie z botów pakietowych jest tylko DOB.

Wiem, ze Kbot nie jest aktualizowany od dawna. Pytanie było o bota który zrobi wszystko, zbierze wszystko jak Kbot... Interesuje mnie coś na żywotność konta a nie abonament co ileś tam miesięcy albo i dni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
16 godzin temu, Hogwart napisał:

Wiem, ze Kbot nie jest aktualizowany od dawna. Pytanie było o bota który zrobi wszystko, zbierze wszystko jak Kbot... Interesuje mnie coś na żywotność konta a nie abonament co ileś tam miesięcy albo i dni.

Dożywotnią licencję możesz wykupić tylko w s-bot i golembot, niestety nie działają one tak jak dob, bo to są pixel-boty.

7729614441163031041951.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...